Van itt olyan, akiknek nem tízóraizik/uzsizik a kisgyereke?
Figyelt kérdés
2.5 éves lányom egyre kevésbé igényli ezeket. Ha jól eszik ebédre, akkor csak vacsi kell neki legközelebb. Reggeli is 8-9 körül van, 11:30 körül ebêdelünk. A meleg miatt lehet, hogy nem eszik annyit? Én pl nem bírom ki uzsonna nélkül, teljesen átállt a szervezetem az 5 evésre.2022. jún. 7. 18:13
1/10 anonim válasza:
Nekem egyik gyerekem sem votl hajlandó 2 éves kor után a föétkezések közt enni, illetve ha a nagymama rábeszélte, akkor a következöt kihagyta.
2/10 anonim válasza:
Az én kislányom már 6 hónapos kora óta csak napi 4x eszik, a tízórai marad ki, mert későn kel és későn reggelizik.
3/10 anonim válasza:
Tízóraizni nem szokott, viszont az uzsonna kell neki. De az lehet akár egy alma is (néha kettő). 4 éves
4/10 anonim válasza:
Amíg nem járt oviba a kisfiam, ő sem uzsonázott.
5/10 anonim válasza:
Szerintem az igény szerintiség erre is vonatkozik. Kínáld, de ne erőltesd! Semmi baja nem lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2022. jún. 7. 20:16
7/10 anonim válasza:
Reggel 8-kor kel és délben ebédelünk, a kettő közé ha beerőszakolnék egy tízórait, akkor tuti, hogy nem ebédelne rendesen, úgyhogy nálunk az nincs. Van hogy megeszik 1-2 gerezd almát vagy pár szem ropit/kekszet délelőtt, de ritka. 2 éves, de már jó ideje így van, mert sosem volt koránkelő típus, 12 órát alszik éjszaka.
8/10 anonim válasza:
Én is gondban vagyok ezzel, szintén 2,5 éves. 7-8 között reggeli, ha tizóraizik olyan 10-11 között, akkor csak alvás után ebédel fél3-3 között. És megéhezik 6ra, majd vacsorára megint nem lesz éhes. Így ha lehet, inkább nem adok neki tízóraira semmit, akkor alvás előtt szépen ebédel, uzsonna valami apróság a játszótéren, és rendesen vacsorázik is. Persze kevesebbet eszik ebben a melegben és sokat iszik.
9/10 anonim válasza:
Nálunk hamar kb 1.5 éves kora körül eltünt ez a 2 étkezés. 8-9 reggeli, nem sokat szokott de ha kapott valamit utána, akkor az ebédből sem evett sokat, így ezért nem kapott. Ebéd 12-13 közt itt emberes adagot eltüntetett ezért uzsi sem nagyon kellett, mostmár 3 éves kb 5 kor kezd éhes lenni akkor eszik és vagy eszik még este vagy már nem.
10/10 anonim válasza:
Az enyém pl 6 évesen nem reggelizik és nem tízóraizik, általában csak tejet kér. Nem tudok palcat torni felette, ugyanis en pont
ugyanilyen vagyok, delelott keptelen vagyok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!