Mit tízoraizik és ebédel a 7 hónappos babátok?
7 honaposan csak tízóraizott és uzsonnázott
Tízóraira gyümölcsöt
Plusz bevezettem az újst
Uzsira a későbbi ebédet
Általàban tartalmas zöldsègeset, sütőtököset.. stb későbbiekben ezt húsoztam..
Mire 8 hós lett, akkor vezetten be az ebédet
Az uzsi került át
Uzsira pedig valami gabonapépet kapott..
Uhh
Az enyémnek már ekkor sem volt elég az üveg
Most a 220-as se
A nagyobbik ugyanilyen volt..
De a mai napog 2,5 éves
A kicsi többet eszik, mint ő..
2es vagyok.
Nem marad éhes ebed után, de lehet bírna még enni. :) Volt h a Kecskemeti 190 gr-t is simán megette.
Aztán az uzsiig általában eltelik 2,5-3 óra.
Na de az én babám nem kicsi. Több mint 9 kiló es 73 cm kb.
Nálunk a tízórai valamilyen gyümölcsök pürésítve 7 gabona kásával, ebéd valami tartalmasabb, s nem édes (burgonya, édesburgonya, répa, sütőtök) mikor mit mivel, plusz csirkehusi. Uzsonna pedig ilyen vegyesen, pl alma-burgonya, vagy néha sinlac zeroval az ebédből megmaradt zöldséghez, itt már husi nélkül. De van hogy magában keverem ki a sinlacot, ezt olyan napon, ahol nem evett burgonyát, mert akkor már sok keményítő lenne egy nap, s megfogja a pocakják.
Üvrges babakajcsit ritkán eszik, inkább ha megyünk valahova. De van itthon is, ha nem lenne kedvem csinálni :) de általában majdnem 1 üveggel elfogy. Plusz közben cicizik is, hogy valami folyadék is legyen, a vízből nagyon keveset iszik meg.
1. És 4 vagyok
Enyém is 10 kg 75 cm
A nagylány 2,5 évesen 11,5 kg és 86 cm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!