Milyen játékokkal szeret 2 év körüli gyermeketek
(kisfiú) játszani?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 15:05
1/8 anonim válasza:
autó, autó, autó.....munkagépek és minden aminek kereke van, ill. duplo lego....autós főleg
2010. szept. 18. 15:09
2/8 anonim válasza:
Kismotor,kalapál,labdázik,rajzol,könyvet mesél:),hintázik,kisautok,stb Hirtelen ennyi.
2010. szept. 18. 15:16
3/8 anonim válasza:
Kalapálós,összekapcsolható vonat,(sinek nélkül),horgászbot mágneses -halacskákkal,kismotor,hintaló,
2010. szept. 18. 15:17
4/8 anonim válasza:
autózás a sláger. De szeret rajzolni, építeni, labdázni, és szerelni.
2010. szept. 18. 15:23
5/8 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam elsősorban kalapálni, csavarozni szeret (van egy ilyen barkácskészlete fából, egyszer a Rossmannban vettem). Ezenkívül sokat süt/főz, van 2-3 műanyag lábosa, de bármi, még a homokozó készlet szitája is megteszi neki, az a tepsije, abban süti a sütit, amik fakockák, stb...
Ezután jön csak a Lego, memória játékok.
A legtöbb játék ideig-óráig foglalja le, aztán kitalál valamit, nem feltétlen a rendeltetésüknek megfelelően használja.
2010. szept. 19. 09:03
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat! Nálunk is az autó a sláger. Meg a vonat. Emellett ő is szeret építeni, gyurmázni, kirakózni. Két hétig pl. a formakiválasztó volt a sláger, naponta kirakta mind az öt fajtát. Imádja az autós könyveket.
Elsősorban olyan különlegesebb (nem ez a jó kifejezés rá, de jobb nem jut eszembe hirtelen) játékokra vagyok kíváncsi (pl. a mágneses halacskás), amivel az örökös autózásból ki tudom "rángatni".
2010. szept. 19. 14:11
7/8 A kérdező kommentje:
A szerelős játékról tudtok esetleg képet belinkelni?
2010. szept. 19. 14:11
8/8 anonim válasza:
Autók ,autók és autók, főleg pótkocsik és futók, minnél többet összekapcsolni főleg. Mondókák, mondókás videók ( A Minimaxos gyerekdalok a sláger,naponta legalább 2-szer, kb 2-szer 25 perc), kb 6 hete rákaptunk a kirakózásra, előszőr 2X2, majd 3X3, most a 42 darabosakat próbálgatjuk. Jó időben sokat vagyunk kint, szerencsére 2 házzal arrébb van a legjobb játszópajtás, csúszda, homokozás, foci, fogócska ( anyákat kergetik), bújócska ( mindig szól, hogy hova bújt...) bennt is. A nappaliban is van tricikli, de tényleg nehéz az autóitól elcsábítani ( a héten még azok is bekakiltak...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!