Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Háromkerekű futóbicikli...

Háromkerekű futóbicikli "jobb", mint a kismotor?

Figyelt kérdés

Lányom lassan 2.5 éves, most kismotorja van, azt szereti. Vettünk neki futóbiciklit, de látszik, hogy még nagyon távol van, hogy tudja használni (le van maradva mozgásban, hipoton, majdnem 2 volt mire járni kezdett).

A 3 kerekű futobicikli jobban fejleszti az egyensúly érzékét mozgását, mint a kismotor, vagy ugyanaz a kategória?

2022. máj. 25. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
2 kerekű jobb lenne. Egy idő után a méret miatt is jobb, hiszen kismotorból nincsenek olyan nagyok.
2022. máj. 25. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Van 2 kerekűje, de még nagyon nem tart ott mozgásban, ráülni sem tud, nehéz neki. Azt félre tesszük és hagyjuk még ügyesedni.
2022. máj. 25. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem jobb, ha megáll az is magától, akkor ilyen szempontból ugyan az. Azt használja és addig, amin jól érzi magát. Egyáltalán nem túl idős a motorhoz!
2022. máj. 25. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Az én lányom 2,25 (LOL:D), teljesen átlagos mozgásfejlődésű, de még csak most kezdte el használni a kismotort. A futóbicikli neki is távol áll még.
2022. máj. 25. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nagyon tetszettek azok a rollerek, ami 3 kerekű, és van rajta leszerelhető ülés. Nem vettem végül, mert a játszótéren volt akiknek volt, ott játszott vele, inkább futóbiciklit kapott. Esetleg ezt ki tudjátok próbalni valamelyik játszótéren, vagy sportboltban, mennyire jön be neki.
2022. máj. 25. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is jobb a 2 kerekű futó bicikli. A lányom 3 éves, nem igazán van oda érte, inkább a kismotorral megy.
2022. máj. 25. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk ilyen futóbiciklink volt először.

[link]

Eleinte szűk 3kerekűként használtuk. Majd amikor az jól ment, akkor befordítottam a kerekeket és így hátul duplakerekű futóbicikli lett. Ez már instabil volt, de stabilabb mint egy sima futóbringa. Viszont meg kellett szoknia. Erről könnyebb volt a váltás normálra. Meg jártunk néha a Decathlonba gyakorolni. Ott látja a többieket és csak csinálta. De ez is jó még tanulásra:

[link]

2022. máj. 25. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk két és fél - három évesen váltottak a sima műanyag kismotorról a szokásos 2 kerekű futóbiciklire, onnan meg valamikor 4 éves kor után biciklire, és ez így teljesen praktikus volt. Pluszban még háromkerekű, majd kétkerekű rollerjük volt. Max. egy-két hétig "bénáztak" minden ilyesmivel (addig legalább lassabban mentek :D), aztán megtanulták. Baleset sosem volt. Úgyhogy szerintem más nem "létszükséglet", na meg elég volt ennyi járművet kerülgetni az ajtóban. :)
2022. máj. 25. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az a 3 kerekű futóbicikli? Mire gondolsz?

Hipotón gyerekemnek teljesen kimaradt a futóbicikli, mivel mire képes lett volna rá, kinőtte. Pötkerekes bringat kapott majdnem 4 évesen. 3 évesen még azt is ingatagnak találta, hiaba motorozott.

2022. máj. 25. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok: nem értem a lepontozást....de biztos jólesik a lelketeknek ;)

Számunkra hasznos volt. Leírtam, mert erre vonatkozott a kérdés.

2022. máj. 25. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!