Van itt olyan, akinek nem szeretett motorozni/futóbiciklizni a kisgyereke?
Jelen..
4 éves
A tekerő “rendes” bicikli màr jöhet pótkerékkel
De ezt is sztàrolni kell, meg különleges, mert itthon nincs rá mód, el kell menni valahova biciklizni…
Nem tudom mikorra tanul meg, de az ubokahúga 9 hónappal fiatalabb, és már 2 kerékkel megy..
Ő imádott minden járművet.
Egyébként nálunk összefügghet azzal, hogy utóbb idegrendszeri éretlenséget állapítottak meg 2,5 évesen nála.
Ugyanaz, mint az első. Idegrendszeri éretlenség, csak nyafogva tett néhány lépést a futóval. Négyévesen a háromkerekűvel megy, de közben folyamatosan mondja a világfájdalmát, drámatagozatosnak készül.
Az egyensúlya fejletlen és kitartása sincsen.
5 éves a kisebb lányom és utálta a kismotort és futóbiciklit is. Illetve szerette volna, csak hajtani ne kellett volna. Inkább sétált. A pótkerekes bicajt már jobban szerette, de abban sem volt kitartó és 1,5 évbe telt, mire leimadkoztuk a pótkereket. Múlt szombaton fél óra alatt tanult meg 2 keréken biciklizni és állandóan bicajozna azóta.
A mozgása mindig jó volt, kifejezetten ügyes, de ezt a mozgásformát nehezen szerette meg.
Nem szereti sem a motort, sem a bébitaxit, sem a futóbiciklit.
Szaladgálni szeret. 😁
Nàlunk a beszéd maradt el.
Lépcsőzés nem indult el váltott lábbal..
Páros lábbal ugrálás lett éppen státuszra meg.
Amúgy nem kúszott szabályosan.
Akkor azt mondtàk nem gond, ha mászik.
Mászott 7 hónapot szabályosan a járás előtt..
De ami jel volt, hogy önmagához képest nem fejlődött megfelelően a beszéd ( státusz megvolt!)
Ez zavarta, oltári hisztiket letendezett, amikor nem értettük meg..
Elvittem felmérni, így derült ki.
A beszédindítással szinte minden helyreállt..
De ez a motor-bicikli- séta téma még mindig mumus.
1. Vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!