Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lassan 2 éves kisfiam nem...

Lassan 2 éves kisfiam nem szeret sem hintázni, sem motorozni, a futóbiciklire sem ül fel. Más gyerek is van így?

Figyelt kérdés
Ha sétálunk és lát más gyerekeket motorozni,akkor nézegeti őket, de pl voltunk egy gyerek foglalkoztatón,ott is voltak kisautók, motorok, ha arra felült egy kisgyerek, akkor a kisfiam sírni kezdett, hogy szálljon le. Aggódjak emiatt?
2021. jún. 12. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mászókára mászik? Csúszda? Rugós játék?
2021. jún. 12. 13:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Csúszdázni szeret, a rúgós játékot nem szereti. Mászóka itt a közeli játszótéren sajnos nincs, de pl az itthoni kis műanyag csúszdájának a lépcsőjén ügyesen felmászik
2021. jún. 12. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Hintázni, futóbiciklizni az enyém sem szeret. Motorozni is csak pár hónapja kezdett igazán.

2 év 7 hónapos

Szerintem ne aggódj ezen. Ilyen típus. De az is lehet, hogy később megszereti.

2021. jún. 12. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Mozgásfejlődése hogy zajlott?

Kézen fogva vezettétek? Volt kompja? Kúszás, mászás volt, mennyi ideig, mikor?

Egyébként egyensúlyproblémára utalhat, de látatlanban nyilván nem lehet diagnosztizálni.

2021. jún. 12. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Enyém májusban volt 3 éves, mondjuk hintázni mindig szeretett, de motor, futóbicikli hidegen hagyta eddig. Hétfőn kapott egy rollert, az nagyon megtetszett neki, azóta megtanult vele száguldozni. Én is aggódtam egyébként, nekem az orvos és a védőnő mondta, hogy nincs gond a gyermekemmel. Szerintem te is meséld el a gyanúdat valami szakembernek.
2021. jún. 12. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Kúszása nem volt szabályos, de a mászás igen, kb 3-4 hónapig mászott, 1 évesen kezdett el járni. Az egyensúly problémára én is gyanakodtam. Érdekes, hogy ha kézben hintáztatom, azt nagyon szereti. Egyébként anyósom mondta, hogy a férjem sem hintázott, ő viszont nagyon szeretett kismotorozni. Tudom, hogy ebből nem lehet következtetéseket levonni
2021. jún. 12. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!