Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Esküvőn egy kisgyerek végig...

Esküvőn egy kisgyerek végig tud ülni egy vacsorát az asztalnál?

Figyelt kérdés
Akik voltak mondjuk 2 éves gyerekkel esküvőn a vacsorakor az öletekbe ült és együtt ettetek vagy mellettetek egy etetőszékbe? Hagyott nyugodtan enni vagy elmaszkalt?
2022. máj. 23. 14:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
78%
esélytelen
2022. máj. 23. 14:26
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Talán 20 percet töltött etetőszékben, de én nem tudtam volna rendesen enni a gyerekfelügyelők segítsége nélkül. Ők 2-3 órát csak az 5 éven aluli gyerekekkel játszottak, így a szülőknek volt lehetsége enni és beszélni másokkal. Enélkül káosz lett volna a lagzi a kicsivel.
2022. máj. 23. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Mi voltunk 2 esküvőn is tavaly. Akkor volt 2 éves a fiunk.

Az elsőn etetőszékben ült. Ügyes volt végig.

A masodikon nem volt etetőszék, satras lagzi volt. Ott az ölemben ülve evett.

Mind a 2 esemélyen volt 3 vele egyidős gyerek, mindenki ügyes volt

2022. máj. 23. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Esélytelen. Az én gyerekem nagyon értelmes, de ha ő befejezte az evést, ember legyen a talpán, aki a széken tartja :D Etetőszék az talán más, de ott is szokott szólni, hogy végzett, vegyem ki (úgy most rögtön). Nem, nem neveletlen a gyerekem, de most egy két évestől nem várhatod el, hogy csendben üljön a székben...
2022. máj. 23. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Igaz, csak 1,5 éves volt, de szinte egyáltalán nem ült az etetőszékben. Egész idő alatt rohangált, még jó hogy volt játszó sarok, ott azért el tudott szöszmötölni. 2 évesen sem lett volna jobb a helyzet, főleg ha még a dackorszakkal is számolunk.
2022. máj. 23. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:
20%

Nem...

De miért is kellene?

Egy hosszabb vacsin én is kimegyek mosdóba mondjuk.

10 hónaposa, és 1 éves kora után voltunk esküvőn..

Egyszer voltunk kinn vele mind2 alkalommal..

De már van tesója..vele szerintem nehezebb lenne..talán el sem vinném

2022. máj. 23. 14:59
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

Bocs..elküldtem..

Szóval a naggyal 2 évesen simàn végigültem volna már..

De nem kellene neki sem..csak ő nem izgága..

A ki si most 2... az itthoni ebédet sem üli végig

2022. máj. 23. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Gyerekfüggő. Az én 2 évesem max 5 percet tölt bent a székben, ha ízlik neki a kaja, amúgy azonnal megy.
2022. máj. 23. 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
10 hónaposan voltunk vele esküvőn, vacsi közben hol az egyikünk, hol a másikuk ment ki vele, ennyit én tud ülni. Most 2 éves, nagyon szereti a nagy étkezéseket, de ennyit nem tud végigülni. Egy sima vendégségben is ha a gyerekek végeztek, 1-7 éves korig, mennek játszani, rohangálni, nem kényszerítjük őket hogy ott unatkozzanak.
2022. máj. 23. 15:27
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Hétvégén voltunk esküvőn egy 4 és egy 2 évessel. Etetőszék nem volt a kicsinek. Annyira izgalmas volt nekik minden, hogy egyáltalán nem érdekelte őket se a húsleves se a sültes tál, így ők pogácsával a kezükben sétálgattak és majszolták, amíg mi ettünk. A sütiknél leültek kb. 5 percre, amíg belapátolták :) Pedig itthon és rokonoknál, óvodában is gyönyörűen végigülik az étkezéseket. Amúgy 17-kor kezdődött az esküvő és 21:30-ig birták, aztán indulni kellett velük haza.
2022. máj. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!