Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miből mennyit vesztek az...

Miből mennyit vesztek az őszre és a télre?

Figyelt kérdés

Most 16 hónapos a fiam.

Body, zokni, harisnya, farmer,pulcsi,overál,cipő?

2010. szept. 17. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

body-t már vettem vagy 8-10 db-ot, de még tuti veszek mert a babám itthon body-ba harisnyába meg mellénybe van leginkább. Úgyhogy vettem már 5 harisnyát (de még azt is kap) 2 mellénye van, eddig 3 vastagabb cipzáros felső, meg 2 vékonyabb cipzáros. 4 pulcsi, 2 térdzokni, 2 farmert már kapott, vastag pufi mellényt 1-et, vastag átmeneti kabátot 1-et, overált még nem kapott, de szerintem 2 lesz egy szebb és egy egyszerűbb (váltás.

2 kocsicipője van még csak, de egy 2 hónapon belül megkapja az első cipőcskéjét/ 7 hónapos baba anyukája.

2010. szept. 17. 17:55
 2/6 poci-maci ***** válasza:
50%

hát ezek aminimumok amit be akarok szerezni ezért már most elkezdem a mostani méretnél1el nagyobbat veszek hogy tuti jó legyen!

2db overál

2pár csízma/bakancs

15 bady minimum

6-8 harisnya

15-20pár zokni

10-15 pulcsi vegyesen vékony vastag

2db sapi

2pár kesztyű ami jobb esetben van az overálhoz

ha nincs akkor külön

4 naci vastag bélelt és sima egyszerű

hirtelen ennyi jutott eszembe...

:)

2010. szept. 17. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
7-8 db meleg kinti nadrág (minél több kantáros), 2 db téli kabát, 2 db overál (a bölcsibe kell, hogy ki tudják vinni, itthon inkább kabátot használunk), 10 db pulóver, 10 db hosszúujjú póló, 5 db rövidujjú póló, 3 garnitúra pizsama, 7-8 darab melegítő nadrág, vízálló csizma, bundás magasszárú bakancs, 2 db sapka, 10 pár zokni, 4 harisnya (2 vékonyabb, 2 vastagabb). Na ezeket kell nekem megvenni. Lehet kevesebből is gazdálkodni de nekem nincs sok időm mosni (dolgozom), hetente 2-3 adagra van idő mert lassan száradnak. A bodyt nem véletlenül nem írtam, mi olyat már nem hordunk. 2 éves a fiam
2010. szept. 17. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

19 hónapos làny, mindig előre vásárolok ha akció van vagy bababörze, volt amit már januárban megvettem neki leárazva!

15 harisnya

15 hosszú újjú body

15 rövidújjú body

15 hosszú újjú felső

10 pulóver kardigán

20 nadrág

30 lányka egybe Ruha szoknya

12 pár zokni

5 sapka

3 átmeneti kabát

2 őszicipő

1 csizmát vettem, még egyet veszek

2 overált szeretnék még

1 télikabátot

akciósan 300-500-1000 ft max egy egy darab, ha mindig szezonkor vásárolnék alig lenne ruhája mert tegnap néztem a tescoban 3 body 2300 ft, míg akciósan 1100, a nacik is 1500-2000 akciosan 500-1000, kardigánok is most 2000, nyáron 600-ra levoltak árazva!

2010. szept. 17. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

másfél éves kisfiúnak:

2x 7 hosszúujjú body

2x7 rövidujjú body

6 hosszúujjú body aludni (hálózsák alá

1 meleg hálózsák, tavalyit kinőtte

4 kinti nadrág hosszú meleg, különböző bélelt, esőnadrág

2 benti tréningnadrág, eddigiek még rájönnek

6 hosszúujjú póló a rövidujjú bodikra

3 rövidujjú póló a hosszúujjú bodykra

1 pár benti és 1 pár kinti cipő a meglévő benti mellé (kinti nem vizálló a mostani)

zoknik

2 pár harisnya

1 őszi de bélelet dzseki

overall nem, majd télen talán, ha látom, mekkora a fiam

kocsiba zsák van, elég nagy még

1 őszi és 1 bélelet sapka, 1 sál

:)

eddig kb 60e forint volt :(

2010. szept. 17. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:
húúú, hát én most csak ámulok. 1 éves kisfiamnak van kb. 8 db most pont jó hosszú ujjú bodyja és vettem 5 db picit nagyobbat. És én még azt hittem, hogy túlvásároltam magamat. De ezek szerint nem :) Van 3 jogging nacija, 4 farmere, ami talán még tavasszal is jó lesz, 6-7 pamutnacija, 5 kardigán, 3 pulcsi, 5 hosszú ujjú póló, 1 télikabát, 2 kötött mellény, 1 pufimellény, 1 overál, 1 overálnaci, 2 téli 1 átmeneti sapi. Csizmája 1 lesz. Még veszek pár vastag nacit és kesztyűt. És ebből szerencsére sok kölcsöncucc illetve nővérétől örökölt van. Én 95%-ban használtan veszem vagy akcióban.
2010. szept. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!