Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekvallalas 30 felett egyedül?

Gyerekvallalas 30 felett egyedül?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
2022. máj. 12. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
apaminta szempontjából teljesen
2022. máj. 13. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

megha nem is jarna magan suliba es csak eggyel előbbi iphoneja lenne'

Neked nem való gyerek bazz

2022. máj. 13. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha meghal az apa vagy elválnak az egy kényszerhelyzet, amit meg kell oldani és a gyermeknek igenis származik hátránya belőle. Felnőnek, csak nem mindegy hogyan ! Nekem kiskoromban meghalt anyám és igen felnőttem, csak lelkileg maradandó volt, és az életem se úgy alakult ha nem halt volna meg. Tudom ez más jellegű hiány, de az egészséges családban felnőni! Persze ha a család békességben él!
2022. máj. 13. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es szerintem ezt iróniából/szarkazmusból írta, hogy a mai világban kb. a magánsuli meg az iphone az elvárás a gyerekneveléshez, pedig ki tudja ezt megtenni... hát elég kevesen. :)

Kérdező megválaszoltad magadnak hogy nem ideális így belevágni a gyermeknevelésbe. 300 ezer ft saját lakásban sem egy magas összeg, legalábbis 2 főre centire ki kéne számolni, mire mennyi juthatna 1 hónapban. Számolni kell váratlan költségekkel is. Soha ne legyen ilyen, de ha súlyos beteg lenne bárki a családban és nem lenne olcsó a kezelése, plusz kiesett idő, amíg te nem tudsz dolgozni úgy, ki tart el titeket? Egyedül nagyon nehéz folyton szabin lenni ha betegeskedik a gyerkőc, pedig ovis kortól ez kb. alap a gyerekeknél. Nyilván aki akaratán kívül egyedülálló szülő az is megoldja, de ebben a jelenlegi nagyon-nagyon bizonytalan világban nem érdemes erre berendezkedni. Inkább próbálkozz, keress egy igazi társat, hidd el 30 felett sem lehetetlen! Egy kollégám 34 évesen kilépett a 10 éves kapcsolatából, szinte azonnal talált magának egy elvált apukát, és most 36 évesen hozzá is ment. Még lehet közös gyermekük is és szerintem tervben is van. :) Ne add fel!

2022. máj. 14. 22:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsô kôszônôm. Igy legyen❣️
2022. máj. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!