Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis, vagy alsó tagozatos...

Ovis, vagy alsó tagozatos kirándulásra van olyan, aki nem engedte el a gyerekét? Milyen okok fordulhatnak elő, hogy valaki nem engedi?

Figyelt kérdés
Szoktak menni ugye óvodás csoporttal, meg általános alsó tagozatban is 1 napos kirándulásokra a gyerekek. Van itt olyan szülő, aki nem engedte el egy ilyen egy napos utazásra a gyerekét? Mi volt az oka? Milyen okok fordulhatnak elő?

2022. máj. 8. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
13%
Én nem fogom majd engedni, egy ovis még túl kicsi ahhoz, hogy a szülei nélkül kirándulgasson egy nagy csoport részeként. Ottalvósra meg egyáltalán nem fogom engedni semmikor :)
2022. máj. 10. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem azért nem engedtek, mert volt, hogy bevizeltem éjszaka.
2023. nov. 19. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!