Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéren hogy kezelik a...

Játszótéren hogy kezelik a szülők hogy a gyerekük elveszi a másik játékát kérdezés nélkül meg úgy alapból és tönkreteszi a másik játékát?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk mindenki visz sajátot, és a gyerekek elveszik a másét. Én szoktam neki szólni, hogy illik megkérdezni, és ő is adja oda a sajátját. Elég normális szülők járnak ide, és ők is hasonlóan kezelik, ezért ebből még nem volt konfliktus.
2022. máj. 5. 23:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Az én fiaim úgy lettek nevelve tanítva hogy a másik játékát nem veszik el.

Pont a napokban volt egy játszótéri dolog, az én gyerekem tök jól eljátszott homokozott, várépítés hasonlók, odament egy kislány és rögtön elrontotta. Természetesen újra építettük de a kislány vett el mindent játékot, hiába szóltam én is fiam is, anyukát hidegen hagyta a dolog mondva azt fáradt a gyerek és értetlen. Ezt a fajta viselkedést én nem értem. Aztán hazamentek mert a gyereke már a földön fetrengett

2022. máj. 6. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az enyémet elvette valaki, még én voltam leönzőzve, hogy miért nem akarom odaadni másnak az én dolgomat. Azt hiszem, ott és akkor léptem ki a társadalomból.
2022. máj. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!