Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 3 év körüli gyereke...

Akinek 3 év körüli gyereke van, de csak ősztől lesz ovis hogyan telik a napotok?

Figyelt kérdés
Ti nem érzitek úgy, hogy már kevesek vagytok neki és ti is mennétek vissza már dolgozni?
2022. máj. 4. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb kereken 4 évesen kezdte az ovit. Addig itthon voltam vele, nem éreztem nehéznek. Jól elvoltunk kettesben, nem volt sose társasági lény, a kihalt játszótereken szerettünk együtt lógni. Ha már voltak, menni kellett. A kisebb 2 év 10 hónaposan kezdett bölcsiben, mert most őszig nem tartott volna ki a szabim sehogy se, ha kereken 3 éves korában elkezdem kivenni... Szívesebben lennék még inkább kettesben vele és neki is "elég lennék" én is, mert szintén nem egy extrovertált típus.
2022. júl. 1. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es! Megkérdezhetem, hogy a kisfiad hogy fogadta az ovit? Az én kisfiam 3 éves, szeptemberben kezdi az ovit, és hát ő is nagyon jól érzi magát itthon nem látom, hogy hiányozna neki a gyerektársaság, emiatt kicsit izgulok
2022. júl. 1. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
12, lány, de jól. Első nap elhoztam ebéd előtt, második nap ebéd után, harmadik nap ott aludt. De azóta is akkor szereti igazán, amikor valami miatt kevesebben vannak. Pl: fele társaság beteg vagy iskolai szünet van és csak pár gyereket visznek. A 25 fős egész csoport neki mindig sok volt (szerencsére suliban kevesebben lesznek). Barátja van, de nem egyből lett. Kellett egy jó év hozzá és csak nagycsoportra lettek "elválaszthatatlanok". Aminek most vége is lesz, mert nem ugyanoda mennek.
2022. júl. 2. 07:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Az enyém mondjuk már egy éve bölcsis, szeptembertől lesz ovis, októberben lesz 3.

Ellenben most szünet van, ugyhogy szabin vagyok vele és a 2 évvel idősebb tesojaval. Imádom őket de néha hajtépés a napunk.

Próbálom őket minél többet kivinni a játszótérre. Tévé ilyesmi nem játszik, mert az én gyerekeim attól még jobban bepörögnek.

Ha itthon vagyunk akkor jatszunk. pl legot vagy rajzolunk vagy nézünk könyvet. Nálunk az sem egyszerű hogy teljesen mást szeretne a 3 éves mint az 5. Általában vitatkoznak mindenen.

2022. júl. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!