Akinek 3 év körüli gyereke van, de csak ősztől lesz ovis hogyan telik a napotok?
Instant idegbajjal. A dackorszak kikészít az utóbbi időben. Már borzasztóan várom az ovit.
A gyerek nagyon igényli a közösséget, a játszótéren nagyon jól eljátszik a barátaival, imádja, az ovit is fogja.
De dolgozni még nem megyek, mert van mellette egy 6 hónapos kistesó is, és még nem kizárt, hogy lesz 3.
Igen
És nem
Idegbaj
És nagyon kellene neki az ovi..
Én 4 éve vagyok itthon..
Egyáltalán nem hiányzik visszamenni.
Persze élveztem és abban a formában már holnap mennék, mint anno. De így, hogy itthon 2 gyereke is vàr ( a kicsi megy ősszel oviba)
De biztosan amiatt is vagyok így fejben, mert a 3-at tervezzük.
Biztosan, ha csak 2-t akarnánk akkor már arra járnának a gondolataim, de így nem..
Huh de jo ez a kerdes!! Azt hittem csak en vagyok mar kesz mint a matek lecke😅
Imadom a lanyom, de keves vagyok neki. Iszonyúan latszik rajta, hogy igenyli a baratkozast. Hiaba,gyerek baratja a gyerek. Szoval varjuk az ovit nagyon. Itt is dackorszak,eros hatarfeszegetesek.. pfuuhh.. neha mar delben varom az estet h kicsiket csend legyen. Mindemellett meg sajnalom, mert itt is teso meg pici baba, es nem tudok vele annyit jatszani mint regen.
Felkelunk, reggelizunk, kimegyunk jatszora (amig alszik teso babakocsiban) ha nem kell fozni, ebed utan bent molyolunk kicsit, majd kb 2 orat apukaval van kint en meg probalom osszerantani a lakast, meg kicsit babazok is. Este vacsi furdesek, altatasok.
Én nagyon nem várom a szeptembert. Elvagyunk itthon. Nem érzem rajta, hogy közösségben jobb lenne neki. (Védőnő szerint is kicsit "antisziciális".)
A nyáron még szobatisztulnia kellene, nem tudom sikerüle-e egyáltalán. Szociális viselkedése teljesen hangulatfüggő, de általában borzalmas. (Van egy 2 éves tesó, és gyakran játszózunk, tapasztalatok alapján aggódok.)
A 2 éves megy bölcsibe, én meg dolgozni, de új helyre. Kb izgulok mindenen, hogy fog menni, vagy hogy nem. Úgyhogy addig jó nekem, amíg itthon vagyunk.
Persze, hogy a jatszon jól érzi magát mert ott jatszik és foglalkoznak vele.
Otthon is azt kene, bevonni.
Annak van idegbaja, aki otthon szart se csinal a gyerekével. "igényli a társaságot". Persze mert ott szólnak hozzá normalisan.
7es,
Azert leszolni, mert 1 orat jatszon van a gyerek??? Amin az esetek tobbsegeben egy lelek sincs? Megis szerinted ki foglakozna vele ott (is) ha nem en... Aruld mar el, hogy tomb lakasbol hova a jo egbe menjunk ki egy 3 evessel, ha nem jatszora?? Gondold mar vegig amit irsz mielott belekotsz valakibe.. nevetseges vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!