Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van most valakinek karanténban...

Van most valakinek karanténban az ovis gyereke, hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Mennyire visel meg téged meg őt, hogy csak az udvarra lehet kimenni?
2021. febr. 6. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Most éppen nincs, de decemberben volt egy hétig. Nem viselte meg.
2021. febr. 6. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi pont mikuláskor voltunk. Azelőtti napok nem viselték meg, de a mikulás igen, hogy kimaradt az oviból és hozzá se tudott jönni, mert ugye az udvarra se jöhetett be senki sem. De szerencsére elvoltunk.
2021. febr. 6. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Majdnem.

Elsős kisfiamnak ma telik le. Én (apa) voltam vele itthon. Jól viselte. Délelőtt tanultunk, aztán kiment a kertbe játszani, délután hazaért a testvére és anyukája, onnantól a szokásos rendben mentek a dolgok. Kint jól eljátszott egyedül, de jólesett neki, ha legalább egy darabig én is kint vagyok. Nem kellett, hogy vele játsszak, csak legalább lásson, és néha odaszaladhasson hozzám elmondani, mit játszik éppen.

2021. febr. 6. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Ha az udvarra kimehettünk volna, akkor fel se tűnt volna a karantén. De mivel társasházban nincs saját udvar, így a lakásba zárva töltöttük. Túléltük, viszonylag hamar eltelt.
2021. febr. 6. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Decemberben volt, egyébként sem járunk sehová, így olyan volt, mint egy szimpla szünet, egyáltalán nem hatotta meg sem őt, sem az elsős nővérét

Engem meg pláne nem

2021. febr. 6. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

A gyereket nem hatotta meg. Játszott a házban, udvaron volt sokat...

Nekem annál nehezebb volt. Férjem elmegy reggel 7kor dolgozni, este 7 mire hazaér. Délelött míg a kicsi oviban, a nagy suliban, addig szoktam elintezni a dolgaimat (vagy ha nincsenek ott, jönnek velem).

Most gyakorlatilag én is be voltam zárva. Még egy boltba se nagyon tudtam elmenni.

Ráadásul felújítás közepén vagyunk, most 10 napot megint csúsztunk, a konyha félig szétverve, a munkások addig nem tudtak jönni. 10napig rendelt kaján éltünk, ami nekem érvágás, a mindennali főzés mellett.

A gyereknek semmi baja. A dadusa lett pozitív, neki sincs semmi baja.

4éves fiú, a tesója 7.

2021. febr. 7. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!