Hogyan fegyelmezitek a gyerekeket?
Tudod, családok ezrei élnek úgy, hogy mindketten dolgoznak, és a gyerekek mégis nevelve vannak.
3 gyereket neveltem fel, teljes állású munka mellett. Ugyanis amíg te dolgozol, addig a gyerekek iskolában vannak. Utána is tudod őket nevelni, bár ez láthatóan így sem az erősséged.
Ha a férjed bármi miatt munkaképtelenné válik, akkor mit fogsz csinálni? Mész a híd alá, a gyerekek meg állami gondozásba/nevelőszülőkhöz? Mert megélni így sem nagyon tudtok, úgy veszem ki ("az osztálytársaikhoz képest mi szerényebben élünk"). Szóval a férjed széthajtja magát, te meg csücsülsz otthon a babérjaidon. Napi 1 óra ingázás? Lófütty, kérlek szépen! Van, aki egy irányba utazik akár 1,5-2 órát, mégis megoldja. Neked ez így kényelmes, ezért nem is akarsz dolgozni. Ebben az esetben viseld a következményeket.
Nem is értem mire mondod ezt a "lányok majd felnőnek maguktól"
Otthon tanítod őket? Vagy egyikük sérült és vele kell lenned 0-24?
Amennyiben egészséges, iskolába járó gyerekek, semmi oka otthon lenned, nem is értem.
Milyen végzettséged van, amivel max minimálbért kaphatsz? 8 általános? Miért nem tanultál semmit az elmúlt kilenc évben?
Kérlek ne mutass ilyen példát a jövő nőinek. És a lányod még fel is hívta a figyelmed, te pedig még mindig nem akarod megérteni.
Tipikus esete a " nem akarásnak nyögés a vége".
Képzeld minden átlag családban dolgozik mindkét szülő, és a gyerekek nem csak nőnek, mint a gaz. Elhiszem, hogy ez így neked baromi kényelmes, hisz egész délelőtt,fél délután otthon heverészel, míg szerencsétlen férjed a világot járja. Egy lidl árufeltöltő havi 300 körül hazavisz kb, azért ahhoz sem kell pl diploma (diplomaskent sem keresek ennyit).
Szóval ha neked így jó legalább a gyerekeidet nevelhetnéd normálisan, idődből kitelik. Szegény férjed, eddig is ő tartott el, és a gyerekeket is ő nevelte, főnyeremény lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!