Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy éves lányom, ha örül vagy...

Egy éves lányom, ha örül vagy ha nem tetszik neki valami vicsorog. Tapasztaltatok hasonlót?

Figyelt kérdés
Ez normáis dolog lehet szerintetek.? Befeszíti az alsó álkapcsát és meregeti a szemeit, mint egy kis kannibál. Itthon nem látott ilyet az biztos. Ja, és közben a kis teste is befeszül. Idegrendszeri hiba?:S
2010. szept. 16. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem idegrendszeri hiba, csak tetszik neki hogy tud grimaszolni...
2010. szept. 16. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
:)
2010. szept. 16. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
14 hónapos a kislányunk, Ő is mindig grimaszol:DD
2010. szept. 16. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Miénk is ilyen. Sőt, én is vicsorgok, ha birkózunk. Ezt az izgalom hozza ki. Visszaemlékezve a nagyapám is vicsorogva kergetett, ha fogócskáztunk.
2010. szept. 16. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Először én sem foglalkoztam vele, de úgy tűnt hogy mostanában túlságosan sokat csinálja. De köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok.
2010. szept. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!