Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyák napján mivel lepjem meg...

Anyák napján mivel lepjem meg a Párom?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kisfiúnk és még verset nem tud tanulni, de gondoltam valamit illene.

Milyen ötleteitek vannak?

Köszönöm a válaszokat.

2022. ápr. 27. 21:05
1 2
 11/16 Derjaderja ***** válasza:
100%

Anyáknak = anyák napi.

Szerintem egy sört se ìrok amíg ki nem kapcsolom ezt a funkciót vhogy.

2022. ápr. 28. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hű 9es.. szerintem nincs igazad. Szerintem tok cuki, es szivmelengeto ha a gyerekem apja segít a gyerekunknek kedveskedni vmivel anyaknapjara. Egy virágnak kb nulla tartalma van onmagaban. Arrol nem is beszélve h tok jo apa-fia/lanya program mokolni egy kicsit.
2022. ápr. 28. 13:29
 13/16 Derjaderja ***** válasza:
Eszembe jutott még egy szép fotó is egy szép keretben a kisgyerekről.
2022. ápr. 28. 16:39
 14/16 Derjaderja ***** válasza:
52%
12. Biztos de én minden virágnak örülök, nem kell tartalom. Nekem furcsa, hogy egy férfi nekiálljon a gyerekkel virágot ragasztani. Nem örülnék, mit csináljak egy ilyen tárggyal?
2022. ápr. 28. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem örülnék, mit csináljak egy ilyen tárggyal?"

😳😳😳

2022. ápr. 28. 17:48
 16/16 Derjaderja ***** válasza:

Még van egy ötletem. Tudom, én vagyok a sátán a fenti kommentjeim miatt. Ettől függetlenül nekem másfajta ajándékok tetszenek.

Nálunk is tele van a hűtő, faliújság stb a kislányom rajzaival és közös dekorjainkkal, de ezek nem ünnepi ajándékok, szóval nekem, de lehet hogy csak nekem, egy ilyen papírból kivágott egyperces vmi, amiről a gyerek az se tudja micsoda, az talán snassz, kivéve extra igényes kivitelezés esetén, és most nem a gyerek rajzkészségére gondolok. Tehát ha pl fából vágja ki és festik meg, és tényleg nem szakadt állapotban dobódik ki egy hónap múlva

(Amikor covidosak voltunk, kínomban én is ilyesmit csináltam a páromnak, a kislanyunkkal festettünk papírra stb, mondanom sem kell hogy ránézésre, kedvesen megköszönte és csak azért van még, mert én eltettem).

Szerintem jók az olyan ajándékok, mint pl egy fotókönyv a gyerek képeivel, vagy egy medál, amibe a képét teszik, vagy létezik a gyerek hajabol és anyatejből kézműves mester által készített fülbevaló, vagy a gyerek rajzot is lehet laminált vagy valahogy vmi tárgyra konvertálni pl fotó, parnahuzat stb.

Viszont ezekre hónapokkal korábban kell gondolni. De még pl rendelhető vmi jó kis cukrászdai sütit vagy bevállalhatod hogy Te csinálod az ebédet vagy rendelhettek azt is, elmehettek kirándulni stb.

Írhatsz neki egy képeslapot, amiben megköszönöd, hogy ő lehet a gyerekek édesanyja vagy ha jól írsz akkor egy levelet a közös szülői emlékekkel. Én egy könyvnek is örülnék könyvesboltból (ha tudod mit szeret), ott is vannak anyáknak válogatások, beleírhatsz az elejébe.

De biztos örülni fog a virágnak, itt mindenki más lelkendezett az ötlettől. Lehet h én vagyok ufó.

Anyunak mi is egy verses képeslapot csinálunk a lányommal (csak ő már idősebb és érti, készül énekkel is), még egy hűtőmágnest kap a lányom képével (az nem az én érdemes sajnos).

2022. ápr. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!