Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pupillatágításos szemvizsgálat...

Pupillatágításos szemvizsgálat napján vinnéd a gyereket óvodába?

Figyelt kérdés

Tehát reggel elviszed szemészetre és amikor vége, (mondjuk délelőtt 10-től) ovi.

Légy szíves azt is írd le, hogy neked volt-e már ilyen viszgálatod, tehát tapasztalatból tudod-e milyen. Köszönöm.

2017. nov. 27. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer volt gyerekkoromba és nem vittem vagy délután mentünk a szemészetre
2017. nov. 27. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert érzékenyebb a szeme. Utána vagy két napig olvasni se tudtam, nem láttam a betűket. Tudom, ez ovi, csak mondom, mennyire változik a látás.
2017. nov. 27. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen vizsgálatom de nem igazán éreztem semmi különbséget. Csak arra emlékszem hogy sokan megjegyezték hogy tág a pupillám.
2017. nov. 27. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Nekem sokszor volt gyerekkoromban és nagyon homályosan láttam, de mindent csináltam, ahogy máskor. Oviban még nem kell apróbetűs könyveket olvasgatni meg leckét írni. Nyilván szólni kell az óvónőnek, hogy aznap "nem lát" a gyerek, ne rajzoltassa, de amúgy nem vészes ez még egy ovisnak :-) Persze egyénfüggő is, ha a gyerekemen látnám, hogy halálra van rémülve attól az "élménytől", hogy elhomályosult a látása és sír és fél, akkor nem raknám be az oviba...
2017. nov. 27. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem viszem. Egy hétig kell előtte is csepegtetnem,szoval kb ugyanannyi visszamenni.. Ekkor maradnak otthon. Nekem és apának is volt tagitad,tudjuk mivel jár.
2017. nov. 27. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem! Borzasztó volt az utóhatása nekem, alig láttam órákig.
2017. nov. 27. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Rendszeresen kell ilyen vizsgálatra járnunk. Aznap nem viszem; mert 12.00-tól, mire visszaérnénk a dokitól, már nem lenne értelme.

Másnap már ment suliba is. 2 napig nagy még a pupilla a vizsgálat után.

2017. nov. 27. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
2 hete volt pupillatágítása kislányomnak.Borzasztó volt neki.Előjött szinte az összes mellékhatása.Nem vittem oviba a vizsgálat napján,bántotta a fény is a szemét,nem is látott jól.Másnap már ment.
2017. nov. 28. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 8 évessel voltam, aznap nem ment suliba. Másnapra neki semmi baja nem volt. Napszemüveg nagyon kellett aznap.

Nekem már jó régen volt, nekem is csak az a nap volt furi, nem fájt, nem volt érzékeny.

2017. nov. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!