Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a rossz szülő, amiért nem akarom elvinni a 10 éves fiamat ebbe a születésnapi partiba?

Figyelt kérdés

A fiam előállt, hogy jövő héten szombaton lesz az osztálytársa születésnapi partija és, hogy ő meg kb 8 osztálytársa megvan híva, 5 órakor kezdődik és 9ig tart. Mondom nem bánom mehetsz. Kérdeztem hol lakik aztán egy olyan települést mondott, ami kocsival is majdnem másfél óra tőlünk. (Azt kell tudni, hogy a fiam a közeli városba jár iskolába) Mondtam neki, hogy így nem tudom elvinni, nem is az a baj, hogy messze van, de mire elvinném és hazaérnék már nemsokára indulhatnék is érte. A feleségem is dolgozni fog akkor, még az se lehetne, hogy mi addig elmegyünk a közelbe valahova. A gyerek azóta ezért hisztizik, hogy milyen igazságtalan vagyok. Mondtam neki, hogy cserébe elviszem bárhova, semmi nem volt jó neki, amit felajánlottam.

Tudom semmi közöm hozzá, de nem értem, hogy egy 10 évesnek minek szerveznek egyátalán ilyen fajta partit. Vannak idősebb gyerekeink is, de soha nem volt ez nálunk divat, hogy a gyerek meghívja az összes cimboráját, és az ő osztálytársaik se csinálták ezt. Bele gondolhatnának abba, ha ilyen messze laknak, akkor nem mindenki tudja megoldani, hogy elvigye a gyerekét. Vagy ha már ilyet szerveznek, akkor miért nem csinálják ott alvósra.

2022. ápr. 20. 17:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%

Nalatok nem volt soha divat a szulinapozas?

Ezt most nem ertem, nem mostanaban voltam gyerek, de nalunk is ment a

szulinapozas, mar boven ovodaban is.

Lehet, hogy ti soha nem tartottatok bulit, de azt ketlem, hogy a gyerekeidet se hivtak eddig soha sehova. Max nem mertek elmondani, mert tudjak a velemenyed errol a dologrol. Ami igazan szomoru.

En elvinnem a gyereket es maradnek a bulin is, szerintem orulnek a plusz szuloi segitsegnek. Kerdezd meg.

2022. ápr. 20. 18:18
 12/39 anonim ***** válasza:
96%
10-es válaszoló gondolkodásával tudok azonosulni. Én egyedül beülnék akár mozizni. 😅
2022. ápr. 20. 18:19
 13/39 anonim ***** válasza:
8%
Nem vinném el rá, messze van, majd hisztizik, aztán meg abbahagyja. Engem nem is tudtak volna elvinni, nem volt autónk. És minden szir-szart se tudtak nekem megvenni, mégis felnőttem valahogy, ilyen az élet, azt is meg kell tanulni, hogy néha akarunk valamit és nem kapjuk meg.
2022. ápr. 20. 18:30
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

De a gyerek ismeri a többi szülőt! Egyébként meg mutatkozz be nekik.

Értem, hogy kényelmetlen, de szerintem te is csak a kifogásokat keresed. Szegény gyerek meg ki lesz közösítve, mert ezután sehova se fogják elhívni.

2022. ápr. 20. 18:33
 15/39 anonim ***** válasza:
97%

Es attol meg, mert neked szar volt 13-as, legyen masnak is az?

Az neked a “mindent megkap” kategoria, hogy 10 evesen eleteben eloszor el akar menni egy szulinapra? Gratulalok.

2022. ápr. 20. 18:35
 16/39 anonim ***** válasza:
94%

Én is elvinném. Aki azt mondja, hogy majd nem fog hisztizni, remélem nem fog megsértődni, ha majd öregkorában vele is így fognak bánni.

Persze kényelmetlen, szívás, de nekem megérne ennyit. Azért nem vagy rossz szülő ha most erre azt mondod, hogy nem.

2022. ápr. 20. 18:38
 17/39 anonim ***** válasza:
15%
15 Te azt csinálsz, amit akarsz, én nem vinném el, ez is egy válasz, próbáld meg elfogadni. Ha valakinek nincs autója fel sem merül, hogy, ilyen messzire menjen egy gyerekzsúr miatt. Esetleg majd szocializálodik az iskolában, nehogy már 10 éveseknek külön csapatépítő tréningre legyen szüksége, nevetséges.
2022. ápr. 20. 18:41
 18/39 anonim ***** válasza:
9%
A mai szülők kb. meg vannak örülve szerintem. Nem is akartam volna a hülye osztálytársaimmal bulizni, egész nap az ő fejüket néztem az iskolában napi 7 órát. Régen tényleg nem volt divat ez a fajta szülinapozás.
2022. ápr. 20. 18:43
 19/39 anonim ***** válasza:
96%

17-es, nagyon sajnalom, hogy igy kellett felnonod, nyilvan ez az oka, hogy ennyire megkeseredett vagy, megertem, nekem se volt jo gyerekkorom.

De kerlek ne kivanj mar rosszat masnak. Igenis kellenek a szulinapi bulik, kozos programok, nagyon fontos ez a gyerekek szamara (is). Itt most nem arrol van szo, hogy nincs auto es nem lehet megoldani, nem is arrol, hogy ez a heti program, hogy a szulo vezet 3 orat...

Gondolom nincs gyereked, igy nem erted. Nem baj, csak ne akarj masnak rosszat, csak azert, mert ez neked nem volt meg.

2022. ápr. 20. 18:47
 20/39 anonim ***** válasza:
94%
17. Imádhatnak a gyerekeid. Ha vannak egyáltalán :D
2022. ápr. 20. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!