Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajandékot maphatna a...

Milyen ajandékot maphatna a 10 éves lanyom? Hiába kerdezem azt mondja nem tudja. Hamarosan születésnapja lesz.15000 forint értékig gondolkodunk.

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyire szereti a csajos cuccokat? Violetta ilyesmik?

Kaphatna gyereksmink-keszletet, vagy ilyen csajos polotervezot, taskatervezot.

Ha nem szeret kreativkodni, akkor egy vasarlos nap is lehetne az ajandek, ahol valaszthat rihat, v bizsut, ilyesmit.

A kozos kaland mindig jo ajandek, pl Csodak Palotaja, Tropikarium, szinhaz v mozijegy.

2015. aug. 19. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Torta, apróság és mellette csalàdi program. Nézel alternatívákat(ugye ebbe nem tudok segíteni, mert nem tudjuk hol élsz)és mondhatod a lànyodnak h választhat azok közül. :) Apróság: attól függ, mit szeret. Gyöngyfūzõ készlet, könyv, valami csajos tini cucc....
2015. aug. 19. 15:22
 3/7 anonim válasza:

En a 10. azuletesnapomta egy tancszinyeget kaptam, es nagyon orultem neki, bar konnyebb lenne, hogyha elmondanad mit szeret, mi a hobbija, stb.

13/lány

2015. aug. 19. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:

mi a suliban a menő most? annak biztos örülne.

Barbie baba?

2015. szept. 4. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem túl lanyos, a sminkes és violettás dolgoknak örilne, egy napig aztan a szekrény legméljére kerülne. Inkább kézműveskedni szeret.
2015. szept. 5. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szabadulószobát adtam legutóbb. Van gyerekeknek is, csak több gyerek kell hozzá, vagy a család. Jó program. :)

Esetleg kütyüben gondolkodnék, okostelefon, ilyesmik.

Több kisebb dolog is jó lehet, csajos bigyók, könyvek, társas, roller, sportszer...amit szeret.

2015. szept. 5. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
10. szülinapra emlékalbumot készítettem a lányomnak. De kapott mást is.
2015. szept. 5. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!