Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50000 forint elég lesz babahol...

50000 forint elég lesz babaholmira?

Figyelt kérdés
Kisàgyat, ruhàkat kapunk. Cumisüveg, cumi, pelenka pàr ezer forint ezt ebbe a pénzbe nem szàmoljuk bele. Jóformàn csak egy babakocsit kell vennünk.
2015. aug. 2. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

kiskád, textilpelusok, orrszívó, pelenkázó, autóba hordozó, vagy autósülés, gyógyszerek (orvos írja fel, ez is pár ezer), mellszívó, légzésfigyelő, bébiőr, kifogó, 1-2 játék, pl. körforgó.

nem mondom, hogy ezek nem nélkülözhetetlenek, de azért elég jó szolgálatot tesznek.

szerintem 50E nem elég, én legalábbis csak a babakocsit vettem ennyiért használtan

2015. aug. 2. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha szinte csak egy babakocsi kell,akkor írd úgy,hogy 50000 ft elég-e egy babakocsira?Különben ez nézőpont kérdése....nekünk nem lett volna elég.Pont 2x ennyibe került,bár az TS-es volt.Plusz még bázistalp is volt hozzá.Mivel mi senkitől semmit nem kaptunk,meg kellet,hogy vegyük.A vége több,mint 700 ezer ft volt.3 gyerekes
2015. aug. 2. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem hinném...

A babakocsi még használtam sem olcsó nagyon, és az első jól leírta, hogy mi kellhet még, az pedig babakocsival együtt nem jön ki 50ezerből szerintem.

2015. aug. 2. 14:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Majd kiderül
2015. aug. 2. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem elég... max nagyon olcsò,òcska cuccokra.
2015. aug. 2. 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ, mi az igényetek. Mi 8000 Ft-ért vettünk 3 funkciós babakocsit, igaz használtan, de semmi baja nem volt (2. gyerek nőtte ki, ahol vettük). 2 évig használtuk a fiúnkkal, utána továbbadtuk, még 2 gyereket szolgált ki.

Ha csak ennyi van, abból is be lehet ám vásárolni, minőségi cuccokat is lehet venni, csak körbe kell nézni.

Cumi, cumisüveg nem is biztos, hogy fog kelleni. De barátnők, rokonok egyébként is előszeretettel visznek ilyesmit babalátogatóba. Zenélő körforgó, csörgő, és egyéb ilyen kiegészítők is kedvelt babalátogatós ajándékok.

2015. aug. 2. 15:05
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Én ennyiből vettem: orrszívót, körömkészletet fésűt, lázmérőt, kádat, dekorációt, körforgót, pelenkázólapot, ágynemű garnitúrát, lepedőt (2) hirtelen ennyi jutott eszembe. Cumit pelust ilyenek alkalomadtán. A mi kocsink 35 volt, használtan, minden létező tartozékkal. Ruhákat kifogókat se számoltam bele azt is alkalomadtán vettünk. És a kocsit leszámítva minden vadi új, a csepeli bababoltból való.
2015. aug. 2. 15:08
 8/14 anonim ***** válasza:
ha találsz jó áron babakocsit, akkor szerintem menni fog. ha nem baj nektek, hogy használtan vesztek néhány dolgot, úgy sok pénzt spórolhattok. nézzetek körül a vaterán, jófogáson, ott sok nagyon jó állapotú cucc van. de szerintem a pelenkákra nagyon sok pénzetek el fog menni, ha azon is akartok spórolni, nézzetek utána a mosható pelenkáknak.
2015. aug. 2. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Csak babakocsira elég. Nem kell drága cuccokat venni, mert egy hónap alatt kinövi. 700.000.-ból már minden aranyból van.
2015. aug. 2. 15:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Én 26-ért vettem új sportbabakocsit, újszülött kortól használhato, ameddig szüksége. Nővéremnek is bevált, mert könnyű.
2015. aug. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!