50000 forint elég lesz babaholmira?
Miert kellene 50 ezerert hasznalt babakocsit venni???
25 ezerert teljes szettet lattam mozessel, hordozoval cakk-pakk es teljesen jo allapotút! szerintem 50 bol kijon. Leirta, hogy mik vannak meg.
Hogy elég-e, arra nem mernék megeskudni. De lehet.
Nem szabad az első babakocsit megvenni ha használtan nézed. Mi nagyon jót fogtunk ki 12 ezerért. Nem először néztük mi sem. Hirtelen nem találtam jót olcsón, akkor kiléptem. Legzesfigyelo ugyanez, azt is 5 ezerért találtunk és hordozót 3 ezerért. Minden jó állapotú, sikerült jót kifogni és olcsón.
Csak sok picinek tűnő dologgal is összejön az ára, halozsak, lepedo, kiskad, orrszivo, pléd stb.. sok dolog ami egyenként nem pénz viszont összegyűlik. Ezt főleg arra írom, hogy azt írtad cumisuveg pár ezer forint, gyakorlatilag a dolgok nagy része tényleg annyi. Csak sokszor párezer.
Én nagyon spórolósra húztam a keretet, nem mert kellett hanem mert több 100ezret elszórni feleslegesnek tartottam. Idő kell hozzá viszont, kapkodva nem lehet spórolni. Lomira jártam meg turkálókba onnan vannak a ruhák meg egyéb hozzávalók. Ha csak a szépeket veszed meg ki kell menni jó párszor! Ágyneműt én varrtam szintén lomis anyagból meg fejvédőt is. Dekoráció szintén saját kezűleg készült fillérekből.
Babakocsi nagy kiadás mi 30ból vettünk egy újszerű 3 in 1 kocsit minden extrával. Ami még plusz az a kád 600ftért pelenkázó ami a kiságyra tehető 3000ért illetve a fürdető olaj fertőtlenítő sterilizáló plusz a vitaminok kb 5000ft, ami sokat dobott a végösszegen az a légzés figyelő. 15ezerért vettük de ebbe nem volt kompromisszum!
Igazából ha nagyon odafigyelsz ki lehet jönni de idő kell hozzá!! Ha gyorsan hamar mindent meg kell venni akkor esélytelen teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!