Nem érzed cikinek, ha a gyerek nyilvános helyen levágja a hisztit?
Másfél éves a lányom, most kezdte a határokat feszegetni. Pl ma minden áron ki akart menni az úttestre, nyilván nem hagytam, őrjöngés lett belöle. Többször rászóltam, próbáltam elvonni a figyelmét, nem használt. Felvettem elvittem kicsit arrébb hátha használ de csak csinálta, hazahoztam de még mindig morcos.
Elég kellemetlen amikor az emberek megbámulnak mert hisztizik a gyerekem, ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy tuti azt gondolják, hogy nincs megnevelve, meg hogy idegesítő. Nyilván lesz még jópár ilyen alkalom. Ti ezeket a helyzeteket, hogy kezelitek?
Hidd el, ha egy másfél éves levágja a járdán a hisztit, akkor mindenki tudja, hogy ez azért van, mert másfél éves. Kikerülnek, odébb mennek, leszarják.
Más persze, ha boltban, orvosnál... hisztizik, szóval ahol nem tudják kikerülni, leszarni, na ott kellemetlennek érzik és idegesítőnek. De akkor is tudják, hogy másfél éves gyerekek hisztiznek.
Majd ha öt évesen is hisztizik, akkor fogják gondolni, hogy ezt a gyereket nem jól nevelés.
Azt tartom gáznak, ha a szülő nem tudja kezelni. Mondjuk hagyja vergődni, nem foglalkozik vele stb.
Amit te leírtál az egy normális probléma kezelés, abban semmi ciki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!