Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha valasra kerul a sor, akkor...

Ha valasra kerul a sor, akkor az alap es normal eset az hogy anyanal marad a gyerek es 2 hetente hetvege az apjaval?

Figyelt kérdés
Ha normalis egeszseges fenott vagyok, akinek van munkaja es nem egyezem bele masba, akkor a birosag altalaban ezt a 2het anyanal-2nap apanal felosztast iteli meg?
2022. ápr. 18. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nem jo apa. Nagyon szereti a gyereket, de az tagadhatatlan h nem tud vele minisegi idot tolteni kettesben csak ha ott vagyok es viszem a folyamatokat. Magatol voze sincs. De ezert van ap es anya h ketten kiegeszitik egymast ezzel nem volt gondom. De ha belegondolok h egyedul marad 1 hetre a gyerekkel hat az mar mas teszta.
2022. ápr. 18. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Annak az apukának is ezt mondod, hogy viselje el, hiszen vele vállalt gyereket, akinek a gyerekét megölte az anyja"

Jaj, ne hozzunk már ilyen szélsőséges példákat, nyilván nem gyilkos meg pedofil szülőkről van szó jelen esetben, hanem szimpla átlagemberekről, akiknek megromlik a kapcsolata a másikkal. Most az, hogy apuka megcsalta anyukát, erkölcsileg megkérdőjelezhető, de ettől még a gyerekeivel való kapcsolata lehet normális.

Tök mindegy, mit gondol erről anyuka, még hogy ő minőséginek tartja-e a velük töltött időt, apukának, hacsak nem közveszélyes, bántalmazó, drogos, satöbbi, igenis ugyanolyan joga van a gyerekeihez, ezt egyszerűen el kell fogadni. A bíróságon is hiába mondja majd, hogy szerintem apuka nem foglalkozik jól a gyerekekkel.

200 km-re elvinni öket meg nem lesz egyszerű, ha apuka nem akarjam

2022. ápr. 18. 17:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Jezusom az apja koltozott haza a szulovarosaba nem en megyek el… ahh kar volt ide kiirni ezt a kerdest…
2022. ápr. 18. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy az apja költözött el.

De most nem értem, mi a kérdés, amire magadtól nem látod a választ? Igen, általában az anyukának ítélik meg a gyerekeket, de a láthatás szabályozása nem azon múlik, hogy te mibe egyezel bele és mibe nem. Érdekes is lenne, ha anyuka dönthetne mindenben.

2022. ápr. 18. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan jó, hogy lenseges információk nélkül írtad ki a kérdést, bakker.
2022. ápr. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!