Nagyinál alvás. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves, januártól bölcsibe fog járni, és mivel mi hétvégén is dolgozni fogunk a férjemmel, így majd a mamánál kell aludnia. Hogy szoktassuk rá a mamánál alvásra? Párszor délután már aludt ott, de csak úgy aludt el,ha ott voltam vele. Az a baj,hogy egy héten egyszer-kétszer látja csak a mamát, így nem marad meg vele annyira,mint velünk. Ti hogy csinálnátok,csináltátok?2010. szept. 14. 20:35
1/4 anonim válasza:
Januáig még bőven van időtök. Eleinte csak napközben hagyd a nagyinál- nélküled, és lassanként egyre hosszabb időre,akár egész napra is. Később,ha ez már nem lesz gond,akkor éjjelre is néhányszor.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is úgy gondoltam,hogy először napközben kellene ott aludnia, úgy hogy a mama altatja el, de eddig nem ment. Hagyjam ott vele,hogy kénytelen legyen vele elaludni? Vagy próbáljuk úgy hogy itthon altassa el a mama? Nem tudom hogy lenne a jó.
2010. szept. 14. 21:08
3/4 anonim válasza:
Hagyd ott vele,előbb-utóbb ott is elfog aludni. Csak akkor jó,ha a mama megy hozzátok,ha ez később is így lesz.
4/4 anonim válasza:
Az én fiamat is pont ettől féltettem. A nagyit csak hetente egyszer látta azelőtt és akkor sem aludt ott. Ezért nagyon meglepődtem, amikor egy hosszabb út miatt otthagytam a nagyinál 2 napra (1 éjszakára) és képzeld, elaludt! Ezt el sem tudtam képzelni a fiamról: elaludni nélkülem, cirkusz nélkül. Bevallom, akkor ez egy kicsit rosszul is esett... De végül jobb volt ez így. Amit pedig azóta tanultam: nem szabad telefonálni neki, főleg alvások előtt, mert akkor tényleg rátör a honvágy. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!