4 hetes babánál alvás gondok. Mit tegyek, hogyan csináljam?
Az enyém is ezt csinálta:(
Csak az segített hogy melléfeküdtem a nagy ágyon(mondjuk nekem is jól esett a pihi),és együtt szunyáltunk
Na ennek az lett az eredménye,hogy napközben csak úgy hajlandó aludni ha lefekszek vele:( 1 éves most
sejtheted mire haladok a házimunkával...
Lányom 3 hónapos koráig csinálta ezt. Nem volt baj a szopizással, meg semmivel sem, csak ő nem volt hajlandó aludni napközben.
Aztán 3 hónaposan kifordult magából és napközben is sokat aludt. Azóta is jó alvó.
Vannak ilyen napközben nem alvós babák.
babád mennyire figyelmes? Nem néz mindent? Nem érdekli túlságosan is a világ?
Mert lányomnál ez volt, hogy napközben mindenre figyelt, és inkább nézelődött, mint aludt.
S amúgy este hogy alszik?
Mert ha este alszik, akkor nincs baj.
Én is azt hittem, hogy nagyon nagy baj, ha napközben nem alszik, de egyrészt az idő megváltoztatta őt, másrészt ha éjjel nyugi van, akkor az istenes dolog. :)
Az enyém 6 hetes, és ugyanez már vagy 2-3 hete... Nem értem. Először azt hittem, a front. De nem, azóta is semmi. Úgy hallom mindenkitől, hogy mindenkié csak eszik és alszik napközben. Én már nem tudom mivel szórakoztatni, egész nap igényel valakit. Maximum a vállamon szunyál el, de ha leteszem, 10 perc, és nyöszög :-) Már vettünk neki egy zenélő-rezgő-világító-patakcsobogós pihenőszéket, de nem sokáig van el benne, és ott sem alszik el. Nem tudom, miért nem alszanak, pedig ez nekik sem jó!!!
Egy viszont nagyon jó, éjjel szinte végig szunyál a saját kiságyában. Tehát nem fél, jól van ott.
Be kéne sötétítenünk talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!