Mi állhat a hátterében ha a gyereket szórakoztatja ha fájdalmat okozhet?
Figyelt kérdés
Előszeretettel tépi az ember haját, vagy az állatok szőrét. A kutyát és a macskát folyamatosan terrorizálja hiába van rászólva. Tőlünk a családban soha nem látta hogy egymást vagy az állatokat bántanánk, neki is mutattuk hogy szabad hozzájuk érni, de egyszerűen csak az szórakoztatja ha fájdalmat okozhat nekik. Nem értem ezt a viselkedést, ki fogja nőni? Mi állhat a háttérben? Olyan válaszokat nem kérek hogy vigyem orvoshoz, rokonok gyereke, csak érdekelne mégis miért csinál ilyet egy gyerek. Valamilyen szinten aggaszt hogy milyen meber lesz egy iylen gyerekből.2022. márc. 30. 11:53
1/15 anonim válasza:
Fontos lenne tudni mennyi idős.
2/15 A kérdező kommentje:
2,5 nagyjából
2022. márc. 30. 11:58
3/15 anonim válasza:
Ha rokoné, akkor azért nem biztos, hogy azt látja otthon amit te gondolsz.
4/15 A kérdező kommentje:
Ismerem őket azért annyira hogy tudjam sem egymást, sem a gyereket, sem az állatokat nem ütik meg. Ha vendégségben vannak akkor is rászólnak ha az állatainkat nyüstöli.
2022. márc. 30. 12:05
6/15 anonim válasza:
Ha már azt hallja otthon úgy beszélnek az állatokról vagy a szomszédban vagy a tvben lát valami olyasmit az is befolyásolhat egy gyereket. A szülőkkel kell beszélni. Nekünk fogalmunk se lehet erről. Még bármilyen ember lehet belőle. Ha 10 évesen is ezt csinálja na akkor már jogos a te mint kívülálló aggodalma is.
7/15 anonim válasza:
Majd ha 6-7-10 èvesen is ilyen, akkor van baj..
8/15 anonim válasza:
A lányom is ezt csinálta ennyi idősen, elmúlt 3 éves, még most is előfordul. Nem tudjuk mi sem, miért van ez, mi nagy állatbarátok vagyunk, pont hogy az állatok szeretetére tanítjuk. Nekünk nincs még háziállatunk, pont azért mert még kicsi hozzá, de barátnőmék kutyáját szokta bántani. Sajnos kiderült a lányunkról, hogy visszamaradott fejlődésben, az óvodában is mutatja az agresszió jeleit, fejlesztésekre kell járni vele, pszichológushoz is, de ez még folyamatban van. Én abban bízom, hogy ezt kifogja nőni, de őszinte szólva én sem tudom, miért ilyen. A pszichológus valószínűleg többet fog tudni mondani.
9/15 anonim válasza:
Vannak akik szociopatának születnek. Akkor is, ha most lepontoznak.
10/15 anonim válasza:
[link] Ezt szerintem érdemes elolvasni a témával kapcsolatban. Én is úgy gondolom, hogy nem érdemes ráhagyni, hogy majd kinövi… ettől mondjuk még nem szociopata a gyerek. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!