Létezik gyerekeknél, hogy teljesen más hajszíne lesz idővel? Pl szőkéből barna lesz vagy barnából lesz vörös vagy ilyenek?
Figyelt kérdés
Nekem például tejfölszőke hajam volt kicsinek és sötétszőke hajam lett kamaszkoromban, tehát az árnyalatot értem, hogy változhat.
De olyant tapasztaltatok magatokon, a gyereketeken vagy ismerősökön, hogy a haj teljesen más színű lett?
Festék és melír nélkül persze.
2022. márc. 25. 22:26
11/19 anonim válasza:
Kicsinek gondor hajam volt, majd altalanos iskolara kiegyenesedett teljesen.
Foiskolara begondorodott ujra. Most, 35 evesen megint szog egyenes.
A sotetbarna szemembol most vilagos zoldes barna lett.
12/19 anonim válasza:
Babakent szőke voltam, aztán sötét barna lett.
13/19 anonim válasza:
10 centis egyenes fekete hajjal születtem, egy évesen tejföl szőke volt és csigás göndör. 😄 Utána szépen fokozatosan sötétedett és egyenesedett, 12-3 éves koromban értem el azt a színt és enyhe hullámosságot, ami sokáig maradt is. Aztán az első szülésem után visszagöndörödött, hála Istennek, a kicsik sem változtattak ezen. 😊
14/19 anonim válasza:
Fiaim haja aranyszínű volt de iskolás korukra besötétedett az egyiknek barnás árnyalatú lett míg másiknak se barna se aranyszínű nem lett.
15/19 anonim válasza:
Én világos szőke voltam, most sötétbarna az eredeti.
16/19 anonim válasza:
Az én gyerekeim sötétbarna hajjal születtek,majd teljesen kiszőkültek pár hónap alatt,végül kb.12 éves korukra bebarnult a hajuk.Nekünk sotetszoke, illetve barna a hajunk a férjemmel.Mind a 4 gyereknél így volt.
17/19 anonim válasza:
Én szőke voltam kisiskolás koromig, aztán gesztenye barna lett. Párom is szőke volt kisfiúként, aztán fekete színű haja lett. Vagy a kislányunk. Sötét barna hajjal született, 1 éves korára szőke lett.
18/19 anonim válasza:
Unokabátyám olyan 5-6 éves koráig aranyszőke, gyűrűshajú kisfiú volt, aztán sötétbarna, kicsit hullámos haja lett
19/19 anonim válasza:
Öcsém, férjem, apukám, húgom: aranyszőkéből sötétbarna vagy fekete.
Én: Középbarnából vörösesbarna kb 25 éves koromig, azóta hamvas barna (mèg egy darab ősz hajszálam nincs amúgy..fogalmam sincs hova tűntek a vörös pigmentjeim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!