A férjem szőke volt gyerekként és aztán felnőttként szinte fekete lett. De a bátyja is aranyszőke volt, ő is sötétbarna hajú lett.
2022. márc. 25. 22:28
2/19 anonim válasza:
Öcsémnek szép szőke haja volt.Most fekete.
Lányom babaként és kisgyerekként vörös volt,most barna.
Egyikük se festékkel váltott hajszínt.:)
2022. márc. 25. 22:39
3/19 anonim válasza:
Férjem tejfölszőke volt, felnőttként sötétbarna. Kislányom koromfekete hajjal született, 2 évesen most ilyen közép és vilàgosbarna közötti. Nekem gesztenyebarna hajam volt mindig.
2022. márc. 25. 22:40
4/19 anonim válasza:
A haj és szemszín idővel sötétedhet.
A babákban kevés a melanin sokszor. :)
Én szőkén indultam, 4.-re barna lettem.
2022. márc. 25. 22:45
5/19 anonim válasza:
Sötét hajjal születtem. Gyerekkorban tejföl szőke voltam. Tiniként szőkésbarna. Felnőttkoromra újra totál sötét lett.
Kék szemem kisgyerekkorban zöld lett.
2022. márc. 25. 22:51
6/19 anonim válasza:
Apám szőkéből sötétbarna lett
2022. márc. 25. 23:03
7/19 anonim válasza:
Tesómnak volt szőke göndör haja. Aztán sötétbarna, egyenes lett.
2022. márc. 25. 23:15
8/19 anonim válasza:
Nagyon szőke voltam kisgyerekkent, aztan altalanosban mar vorosos szoke, hatodiktol mar barna most meg sotet barna :)
Egyszer sem volt festve magatol csinalta
22L
2022. márc. 25. 23:24
9/19 anonim válasza:
Én 4-5 éves koromig tejfölszőke voltam. Aztán 10 éves koromról olyan seszínű barnáig bebarnult és úgy is maradt. Most már megint világosodik, de nem szőkének...
2022. márc. 25. 23:26
10/19 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban vilagosszoke egyenes hajam volt, tiz eves korom korul lettem sotetszoke, majd folyamatosan barnultam be, es tinedzser koromra az egyenes hajam hullamos, illetve rovidre vagva gondor lett, es kozepbarna. Kesobb megjobban besotetedett a hajam, egeszen sotetbarnara, es most 53 eves no letemre alig van egy nehany osz hajszalam, viszont ennek ellenere ez a termeszetes sotet haj nem igazan fiatalitja a vonasokat, de egye fene, legalabb nem kell festek:) A szemem mindig kek volt, az nem valtozott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!