Nem karos ha lanyomnak (5 eves) asztmas barna sprayt irtak fol mivel 4 hete kohog. Nem lesz tole baja?
hát ezek a pipák már csak ilyenek, asztmások is ezt használják ;)
gondolom hörgőtágító. nem lesz baja, leviszi a gyulladást és kitágítja a hörgőit.
arra viszont figyelj, hogy ne legyen szteroidos, van olyan is amiben az van, én nem engedem azt, mi ventolint használunk, nálunk nagyon bejött.
elmúlt 1,5 évben 9x volt hörghurutja, allergiás, szinte egész évben köhög, végül 4 éves korától használjuk a ventolint és nem fajult azóta hörghurutig. bár az is igaz, hogy idén kezdtük, vége van már a télnek (mondjuk tavaly nyáron is szenvedtünk vele...)
2-esnek
Nekem az egyik tudogondozoban dolgozo doktorno mondta, hogy el is fogy az a "pipa" amit folyamatosan szedni kell akkor ne helyettesitsem ventolinnal mert az tonkreteheti a szivet. Az csak arra valo hogy a mar befulladt, nehezen lelegzo emberen segitsen.
Bar ezt jokor mondjak, gyerekkent napi rendszereseggel hasznaltam, akkor meg salbutamol volt a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!