Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit játszatok 3-4 éves gyereke...

Mit játszatok 3-4 éves gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a tipikus anya aki bármit tud játszani a gyerekével, sajnos. Nagyon sajnálom és sokat rágódtam miatta de nem megy. Kifestőzni, rajzolni, festeni, kirakózni illetve az udvaron labdázni, esetleg fogócskázni tudok vele ezek rendben. De rosszul érzem magam hogy nem tudok mit játszani vele olyat amivel taníthatnám is.
2022. márc. 24. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
En is ilyen vagyok, ne emeszd magad, jatszik az iskolaban, ovodaban.
2022. márc. 24. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Ebben a korban már szerintem az egyszerűbb társasjátékok (pl. Guess who?) könnyen leköthetik.
2022. márc. 25. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Legozunk, vasutat építünk, szerepjátékozunk (sokszor ő a boltos, orvos, vagy szimplan csak traktorozunk és a traktorok "beszélgetnek")

Gyurmázunk, festünk.

Most pl husvéti koszorú készítése van tervben.

Olvasunk. Vagy pl ha főzök jön és mondókázunk, éneklünk.

3 eves lett, de csak szeptemberben kezdi az ovit.

2022. márc. 25. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Én szerepjátékozni nem tudok, azt az apjával szokott. Legózni szeretek, könyveket olvasok v lapozgatunk ismeretterjesztőket, most a tengeri állatok érdeklik.

De néha elég ha csak ott vagyok a közelébe és figyelek arra amit mond.

Mondjuk ő sokat legozik, ahhoz meg tudok kapcsolódni.

2022. márc. 25. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell tanítani, az az idő amit maximálisan rá figyelve töltesz az segít neki fejlődni, nem az ha ténylegesen tanítod valamire.

vissza gondolva pl a 3 éves fiammal a kis autóit rendszereztük, melyik tetszik, melyik milyen fajta - sport, munkagép stb.. sorba raktuk. ezzel elment egy játék idő

rajz gyurma festés esetén nem kell mindig h eredménye legyen, elég csak az hogy ő örömét lelje benne

2022. márc. 25. 10:45
 6/6 anonim válasza:
Mi a foglalkoztatokat szeretjuk nagyon. Sokat tanul vele a gyerek es nekem is nagyon tetszenek. A mulkor rendeltem a yoopy.hu-rol ilyen rajzolos es verses fuzeteket. Nem hogy a kicsi, de meg en is tanultam belole ujat :)
2022. márc. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!