Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 hós lányom egyszerűen lehetetlenné teszi számomra megetetni őt. A székéből feláll, lerúgja a tányért. Ha kiveszem, a kezemből mászik ki. Ha játék közben etetem, szétköpködi.
2010. szept. 13. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én is éppen ma délelőtt írtam ki egy etetéses kérdést...:(( igazából nem sok okosat tudok mondani, de nagyon együttérzek! Esetleg van-e valami, amit nagyon szeret? Ha igen, akkor add neki azt, akár napi többször is! Ő is evett meg te is megnyugszol valamennyire.... Mi a kezdetektől kínlódunk az evéssel.Egyik anyuka írta, hogy náluk csak tv mellett megy, de ő már nem bánja, csak egyen...Sok sikert, szia!
2010. szept. 13. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia, pont az a baj, hogy a rizst, ami az abszolút favorit, ma kiköpte, majd rám borította az egészet. A csipetkét a levesből dettó, amit ugyancsak nagyon szeret...
2010. szept. 13. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:

NEm értem, nekem etetőszékbe be van kötve, onnan nm tud felállni (vagy nincs eléggé szorosra kötve), mivel én fogom a tányért és én etetem, igy nem tudja kiboritani, lerúgni a tányért.

Nem veszem ki, nem etetem játék közben.

2010. szept. 13. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd meg esetleg, hogy nincs-e valami kis seb vagy hólyagocska a szájában, ami fájdalmas lehet számára.Próbálj várni egy picit még,kínáld többször, de ne erőltesd!Tudom, hogy nagyon nehéz, kitartás!Esetleg adj neki többször tápszert/kakaót, vagy valami pépest.Torokfájás miatt is elutasíthatja az ételt.

2010. szept. 13. 15:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Az etetőszékben feláll a legszorosabb kötésből, ki kell vennem, különben kiesik.

Torka, szája nem fáj, mert a kiflit vígan eszi.

Lehet, hogy én rontottam el, de valahogy vissza kell szoktatnom.

2010. szept. 13. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az jutott még eszembe, hogy lehet, hogy nem szereti már az etetőszékét.Vedd ölbe, próbáld meg úgy!
2010. szept. 13. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia,

21 hónapos a fiam, az etetőszékben kb. 2 percet bír, inkább koplal, a kanalat, villát a kezébe sem veszi. Vettünk neki kisasztalt kisszékkel, és láss csodát, gyönyörűen teljesen egyedül megeszi az ebédet. Nincs korlátozva, bekötve, így sokkal nyugodtabb.

2010. szept. 13. 20:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat is, próbáltam az ölemben, onnan belelép a tányérba :(

A mi székeinken szeret még enni, de annak mindig az a vége, hogy csupa kaja a környéke.

2010. szept. 13. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Adj az ő kis kezébe is kanalat, nekem ilyen korban csak úgy hagyta, hogy etessem, ha ő is tudott segíteni a másik kanállal.

Most 18 hós és egyedül eszik, nem is, hagyná, hogy etessem.

2010. szept. 13. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor legyen csupa kaja a környéke, ez most erről szól, had próbálkozzon, hát hogy tanuljon meg önállóan enni, ha nem hagyod?
2010. szept. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!