Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vezet-e az óvoda vmilyen...

Vezet-e az óvoda vmilyen "kiértékelést" a gyerekről, hogy miben mennyit fejlődik; és ha igen, tájékoztatják-e erről a szülőt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Fejlődési napló. Hivatalosan azt hiszem, már nem lehet, de azért szerintem sok helyen csinálják. A szülőnek biztos, hogy nem fogják megmutatni.
2008. dec. 16. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia

a pedagógusnak kell vezetnie.az az igazság,hogy az új minőség biztositásos rendszerben sokkal több lett az adminisztrativ munka-de valamit vezetni kell.mindenki másképp csinálja-mi havi lebontásban vezettük.persze volt ,h elcsúsztunk vele.sztem ha kéred-adnak tájékoztatást-és jellemzéseket is kell irni a gyermekről-pláne,ha tanköteles..

üdv egy óvónéni

2008. dec. 17. 08:41
 3/3 anonim válasza:
Én egy éve találtam meg a fejlődési naplómat. Nagyon érdekes volt olvasni hogy mikor tanultam meg váltott lábbal lépcsőzni és stb. Szerintem most is írnak ilyet max. nem mindenkinek külön füzetbe hanem egy nagy közösbe. De ha havonta beszélgetsz az óvi nénivel is szívesen elmondják mit tapasztalnak.
2010. márc. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!