Baj, hogy ha 10 évesen sminkelem magam?
Igen csatlakozom:)
Kisgyerekese témakörben irtad ki a kérdésed.Tehát te magad is kisgyereknek érzed magad ezzel szemben sminkelsz.
Minek??
Én nem engedném az tuti, még hétvégére sem teljesen felesleges, anyád is inkább kozmetikushoz cipelne el téged..
Majd ha nagyobb leszel mondjuk egy 20évvel akkor azért fogod sminkelni magad hogy fiatalabbnak látszódj, de 10 évesen azért hogy idősebbnek?
hááát nemtudom,anyukáddak beszéld meg..
ma 12:49
Nem szabadNA interneteznem, de mégis szoktam a takaró alatt. Am kibirom 6 óra alvással...
én most 13 éves vagyok,és van egy osztálytársam aki már elég régóta sminkeli magát(megjegyzem ő csúnyán is!)de ha nem csúnyán akkor is kinéznénk. valahogy minket idegesít ez. szerintem tök felesleges. otthon persze nyugodtan kisérletezz nem azzal van a baj.de suliba szerintem felesleges.. 6ban vmiért kitaláltam h a szempillaspirál minimum,és mien gáz anélküle. minden nap spirálozgattam a szemem. anyu nem engedett többet,mert h beszólnak a suliba stb. hisztiztem is emiatt. aztán 7be rájöttem h a smink nélkül még szebb egy lány. és örülök is h akkor nem engedték,nem sminkeltem magam és nem néznek úgy ki mint azt a bizonyos osztálytársat. lakk az szokott lenni a körmömön,de az sem mindig..
14/L (most 8.os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!