Fiamnak felszakadt a szemhéja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
kb 5perce történt,nagyon vérzett neki,de mostanra elállítottam. Belilult,meg bedagadt. Nincs szétnyílva,csak felszakadt. ilyenkor mi a teendő? Ügyelet? Össze kell varni?2008. dec. 16. 17:55
1/5 anonim válasza:
En a helyedben bevinnem az ugyeletre, hogy megnezzek minden rendben van-e a szemevel.
2/5 A kérdező kommentje:
A szemével biztos,mert ugyanúgy nyitva tartja,egyensúly érzéke sem változott. Itt csak a szemhéllyal van a baj!
2008. dec. 16. 17:58
3/5 anonim válasza:
Vidd be az ügyeletre! De remélem már voltatok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem,nem voltunk! és nem is megyünk,mert semmi nem lett vele! El állítottam a vérzést és még be sem dagadt! De jeleztem:nem nyílt fel neki,hanem felszakadt kb. egy centis részen. Szerintem csak felnyíláskor varrtak volna.
ha bementem is volna az ügyeletre,ott még is ők mi pluszt csináltak volna??
2008. dec. 16. 23:06
5/5 A kérdező kommentje:
Nézted a dátumot? Kicsit le vagy maradva...
2009. jan. 31. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!