Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyurmát és színezőt mikortól...

Gyurmát és színezőt mikortól kapott a gyereketek?

Figyelt kérdés
Gyurmát milyen fajtát?

2022. febr. 23. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb másfél évesen. Play-Doh gyurmát.
2022. febr. 23. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. febr. 23. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Színezőt kb. 1 éves kortól zsírkrétával (rövid ceruzát sehol nem találtam, eltörni nem akartam, a normál hosszút pedig veszélyesnek találtam). Gyurmát kb. 1,5 évesen. Puha, színes tégelyest. Ceruza, filc, olló 2 éves kortól került a kezükbe.
2022. febr. 23. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
kb 2 évesen, akkor már élvezte is, tudott vele igazán "alkotni"
2022. febr. 23. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyurma elég hamar 1-1,5 ev között valamikor. Egyelőre nem különösen köti le. Színezőt kapott mostanában (2 éves) , de még nem érdekli. Inkább csak ugy firkalgat még, színeket próbálgatja, es a színes, allatos stb. nyomdakat nagyon szereti, es radirozni is nagyon szeret.
2022. febr. 23. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
1,5 évesen kapta mindkettőt. A firkálást azonnal megszerette, a gyurma csak 2 évesen kezdte érdekelni. A Tchibo webshopban rendeltem, szuper jó.
2022. febr. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!