Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan aki sokáig nem...

Van olyan aki sokáig nem akart második gyereket, de aztán mégis lett?

Figyelt kérdés
Nagy korkülönbséggel egyáltalán van e értelme? Van egy 5 éves kisfiam aki úgy érzem kimerít teljesen, meg jó végre dolgozni. Örülök, hogy már jobban leköti magát egyedül stb. Szóval kezdem megint magamat nőnek érezni, nem csak anyànak. Férjem azt mondta jó lenne neki testvér, de az én döntésem, hisz úgyis nekem kell főleg vele lenni. Szép sorban el is adtam minden kinőtt ruhát, babakocsit mindent már. Ma láttam ahogy egy anyuka tolta babakocsiba a kicsit és mentek a nagyért az iskolába és akkor elkapott egy érzés, hogy de jó lenne nekünk is majd így. 30 éves vagyok, férjem mondjuk 41 már. Inkább úgy érzem, hogy nincs kedvem előről kezdeni, de nem vagyok még biztos benne.
2022. febr. 18. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tényleg szerencsés vagy utolsó válaszoló. Brutális dolog az, ha az ember évekig nem alszik soha többet napi 5-6 óránál, persze nem egyben, hanem 2-3-4 részletben. Én ezért nem is merek tesót vállalni, mert ha ő is ilyen lenne, tudom, hogy élőhalott üzemmódban nem lenne újra erőm 0/24-ben, évekig ellátni. Leírhatatlan érzés, mikor 30 évesen úgy vonszolja magát az ember, mint egy 80 éves öregasszony, mert semmi ereje nincs már a hosszú távú alvásmegvonástól. Az állandó levertségről és ingerlékenységről nem beszélve.
2022. febr. 23. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!