Dackorszak meddig tart?
Figyelt kérdés
Kikészít, hogy egész nap egyezkedni kell, bármit mondok semmi se jó, se így, se úgy. Elfáradtam. Egyedül vagyok, minden felelősség rajtam van. Főállásban melózok, mellette záróvizsgázok. 2 hetente beteg, addig homeoffice. Nem tudom miért írtam ki a kérdést.. Előtte jófej volt :)
De már az is gondot okoz, hogy felöltözzön, vagy egyen. Teljesen leszív ez a nyaggatás. Mikor lesz vége?
2022. febr. 16. 11:37
1/4 anonim válasza:
Nekem ezt most kezdte el, hogy semmit nem akar megcsinálni. Se kezet, fogat mosni, se öltözni, semmit. És 4 és fél éves, úgyhogy sokáig tart, de 2 évesen nem volt ilyen engedetlen.
3/4 anonim válasza:
Akkor lesz vége, ha felnőtt és elköltözött.
Esetleg próbáld meg, hogy nem egyezkedsz. Mostantól te vagy a főnök, az van, amit mondasz.
4/4 anonim válasza:
3 éves kor kb. De 3 van belőle..... Csak mondom 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!