Beteg lehet szerintetek? Vagy mitől van ez?
Kislányom 20 hónapos, egeszséges. Eddig egyszer volt 3 napig náthás.
Néhány hete volt egy olyan napja, hogy viszonylag sokáig aludt( amúgy koránkelő). Egész nap almos volt, egy pillanat alatt szinte el tudott aludni. Ez a váratlanság volt magyon rémisztő. Megijedtünk, de mivel elmúlt, láza nem volt annyiban hagytuk. A dokink sem mondott semmit. Talán még nyáron volt egy ilyesmi nap. Ma ugyanez. A 6kor kelő gyerek nem bír felkelni, visszaaludt most megint. A reggeli tejitalt sem kérte, amiért őrjöngeni szokott. Tudom ez így nem sok tünet, de magához képest, ismerve a lányomat nagyon különös. Férjem állandóan azzal jön, hogy csak ne szívbeteg legyen. 🙄 Beleadja a bogarat a fülembe. Nyugtassatok meg, hogy ez mennyire normális?
Bejöttünk, megfigyelésen benttartják. Epilepsziára gyanakodnak. Holnap lesznek vizsgálatok.
Rögtön hívtuk egyébként az ügyeletet, ők azt mondták HA gondoljuk hozzuk be..
Kedves Kérdező! Remélem semmi komoly baj nem lesz, az "együttérzőket" meg xard le, Te gyermeked, nálad jobban senki nem ismeri, megijedtél, jobb egyszer feleslegesen menni...
Majd írj, hogy mi lett a vizsgálatokkal.
De bunkó vagy 12es. Kívánom h sose éld at ezt. Nem a tejital volt a lényeg.
Többieknek köszi. Azóta volt itt bent egy nagyrohama. Most jól van.
Van gyermeked? Mikor egy ilyen utan jol lesz és vegre nyugodtan alszik, az egyetlen kapcsolat a külvilággal a telfon/internet. Apja, mamaja, csalad aggódik. Nekik írok, írtam aztan ide is, mert vki kérte.
Akkor tudd, amit már tudok h nem mindig nagyrohammal indít, hanem úgy is ahogy nalunk volt. Aluszékonysággal, majd kéküléssel, bebambulással, majd megint elalvással.
Minden jót neked és ne legyél ennyire rosszindulatú.
* most komoly, hogy neked nagyroham után a legfontosabb, hogy a gyk- n írogass?
Ezt privátban válaszoltam egy kedves jóindulatúnak. Ide is beillik.
Szar életem tökéletes volt eddig is, ezután is az lesz, túlleszünk ezen is.
Jó egészséget mindenkinek!
Kedves Kérdező, a legjobbakat kívánom a gyermekednek, ha tényleg epilepszia a végső diagnózis, ne búsulj, kinövi 🙏
Sok erőt!!
17, tele van az oldal trollokkal.
Hol vetélnek, hol a gyereknek van kamu baja. Amikor meghalt egy hármasikres anyuka, hetente jöttek a hármasikreket váró HELPP szindrómások.
Nyáron addig volt fel éves a gyereke, nem vitte orvoshoz. Most meg hopp, pont ott lesz grand malja. Nem hiszek a véletlenekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!