Beteg lehet szerintetek? Vagy mitől van ez?
Kislányom 20 hónapos, egeszséges. Eddig egyszer volt 3 napig náthás.
Néhány hete volt egy olyan napja, hogy viszonylag sokáig aludt( amúgy koránkelő). Egész nap almos volt, egy pillanat alatt szinte el tudott aludni. Ez a váratlanság volt magyon rémisztő. Megijedtünk, de mivel elmúlt, láza nem volt annyiban hagytuk. A dokink sem mondott semmit. Talán még nyáron volt egy ilyesmi nap. Ma ugyanez. A 6kor kelő gyerek nem bír felkelni, visszaaludt most megint. A reggeli tejitalt sem kérte, amiért őrjöngeni szokott. Tudom ez így nem sok tünet, de magához képest, ismerve a lányomat nagyon különös. Férjem állandóan azzal jön, hogy csak ne szívbeteg legyen. 🙄 Beleadja a bogarat a fülembe. Nyugtassatok meg, hogy ez mennyire normális?
Szívbeteg??? A férjed se normális már bocsánat... Egyből valami szörnyűségre gondolni, bravó!
Nekem a lányom akkor viselkedett furán, amikor kiderült hogy covidos lett. Pontosabban ő furcsa volt, extrán nyűgös, semmi sem volt jó. Azokon a napokon kétszer aludt, pedig már régóta csak egyszer alszik. Se láz, se semmi más. Nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget neki,majd pár napra rá a férjem pozitív lett és én is. Szinte tuti, hogy a lányunk kezdte és ezek voltak a tünetek.
Persze ez nem jelenti, hogy nálatok is ez van, csak egy tapasztalatot osztottam meg.
Tudom, mindig a legrosszabbra gondol, de csak mert aggódik. Engem is felbosszant ezzel.
Nálunk a csacsogós, örökmozgó alig alvó kislány lett alvós, csendes, egy mukkja nincs, nem eszik nem iszik.
Szívbeteg? Ilyenre gondolni se normális...
Megfázás inkább. Nyeldekel mert fáj a torka, nem kell tápszer mert fáj a torka, sokáig alszik mert a megfázás fáradtsággal jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!