Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beteg lehet szerintetek? Vagy...

Beteg lehet szerintetek? Vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés

Kislányom 20 hónapos, egeszséges. Eddig egyszer volt 3 napig náthás.

Néhány hete volt egy olyan napja, hogy viszonylag sokáig aludt( amúgy koránkelő). Egész nap almos volt, egy pillanat alatt szinte el tudott aludni. Ez a váratlanság volt magyon rémisztő. Megijedtünk, de mivel elmúlt, láza nem volt annyiban hagytuk. A dokink sem mondott semmit. Talán még nyáron volt egy ilyesmi nap. Ma ugyanez. A 6kor kelő gyerek nem bír felkelni, visszaaludt most megint. A reggeli tejitalt sem kérte, amiért őrjöngeni szokott. Tudom ez így nem sok tünet, de magához képest, ismerve a lányomat nagyon különös. Férjem állandóan azzal jön, hogy csak ne szívbeteg legyen. 🙄 Beleadja a bogarat a fülembe. Nyugtassatok meg, hogy ez mennyire normális?

2022. febr. 13. 08:32
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Megébredt, nyeldekel mint akinek sok a nyálja..( ez is volt múltkor) egy korty vizet sem kért. Ragadt le a szeme ws megint elaludt.
2022. febr. 13. 08:44
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Szívbeteg??? A férjed se normális már bocsánat... Egyből valami szörnyűségre gondolni, bravó!

Nekem a lányom akkor viselkedett furán, amikor kiderült hogy covidos lett. Pontosabban ő furcsa volt, extrán nyűgös, semmi sem volt jó. Azokon a napokon kétszer aludt, pedig már régóta csak egyszer alszik. Se láz, se semmi más. Nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget neki,majd pár napra rá a férjem pozitív lett és én is. Szinte tuti, hogy a lányunk kezdte és ezek voltak a tünetek.

Persze ez nem jelenti, hogy nálatok is ez van, csak egy tapasztalatot osztottam meg.

2022. febr. 13. 08:51
 3/24 A kérdező kommentje:

Tudom, mindig a legrosszabbra gondol, de csak mert aggódik. Engem is felbosszant ezzel.

Nálunk a csacsogós, örökmozgó alig alvó kislány lett alvós, csendes, egy mukkja nincs, nem eszik nem iszik.

2022. febr. 13. 08:53
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szívbeteg? Ilyenre gondolni se normális...

Megfázás inkább. Nyeldekel mert fáj a torka, nem kell tápszer mert fáj a torka, sokáig alszik mert a megfázás fáradtsággal jár.

2022. febr. 13. 09:25
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem gép ahogyan te sem. Felnőtt létedre neked sincs 2 egyforma napod.. Nekik se. Az időváltozás is nagyon megviseli a szervezezet..
2022. febr. 13. 09:54
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. De ez nem olyan. Egyáltalán nem vagyok paramami de ez nem normális. Vannak ilyen bebambulásai, aztán kicsit lila foltos az arca, par mp, aztán jobb lesz de alszik el közvetlenül.. ez ismétlődik időnként
2022. febr. 13. 10:13
 7/24 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Először aludt. Aztán már lila is lett.
2022. febr. 13. 10:20
 8/24 A kérdező kommentje:
Banom, hogy kiírtam, hiszen ti nem láthatjátok amit mi. Butaság volt. Megyünk az ügyeletre.
2022. febr. 13. 10:41
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem is értem miért nem ez volt az első
2022. febr. 13. 11:01
 10/24 anonim ***** válasza:
96%
Én csak most olvasom a kérdést, voltatok ügyeleten? Mit mondtak? Remélem nincs nagy baj!
2022. febr. 13. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!