Hogy foglaljak le egy gyereket?
Lány vagyok, ő is lány, kb 12 éves.
Mit játszak vele?
A kérdés komoly
Utáltam mindet anno, és egyik barátnőm se társasozott, kézműveskedett.
A lepontozósdit még mindig nem értem, írtam hogy mindegyik gyerek más, már kialakult személyiséggel, van amelyiknek ez van amelyiknek az a program jön be. Mellé nem hiszem hogy lőhet ha KIVÁLASZTANAK egy filmet közösen és megnézik.
De persze lehet tippelgetni meg bohóckodni gyöngyfűzéssel, a kérdezőnek inkább meg kellene beszélnie azzal a gyerekkel, hogy mi érdekli. Ha a könyvek (mint írta) akkor ahhoz nem kell társaság. Én 12 évesen éjjel nappal olvastam, vagy rajzoltamy sokszor írtam, volt olyan aki szórakoztatni akart és leszidott mert könyvet vittem vendégségbe.
A többiek lovagoltak, bicajoztak, kockultak, táncoltak, olvastak, barátnőkkel filmeket néztünk, sminkeltünk, bohóckodtunk, neten néztünk videókat, chateltünk.
Egyet se ismerek aki "játszott" volna.
Egy felnőttnek lehet ez a megközelítése hogy akkor majd gyöngyöt fűznek, de szerintem a kérdező fiatal, nem ezt fogják úgyse csinálni. De acca azt a lepontozást ide is.
"bohóckodtunk ... Egyet se ismerek aki "játszott" volna."
A bohóckodás se játszás szerinted?
társasjátékok, kártyajátékok pl. Közös kirándulás, mozizás.
Nekem ezek biztosan tetszettek volna 12 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!