Mit csinálnak 1-8 éves körú gyerekeitek ha a nagyszülőknél vannak (akár amíg a szülők elmennek valahova)? Mivel foglalják le őket?
Mi egyik rokonnál cseresznyét, uborkàt szedtünk, tyúkot etettünk, főztünk, teraszt sepertünk..
Másik rokonnal bunkert èpítettünk, rajzoltunk, mesét néztünk, legoztunk, számítógépen játszottunk, társasoztunk, országvárosoztunk.
2 éves a fiam. Anyáékhoz jár el mostanában (úton a tesó, így a vizsgálatok alatt ott van, apa nem tud ennyi szabit kivenni).
Nekem annyiból könyebb a helyzetem, van 2 kisebb tesóm, 12 és 14évesek. Velük is tök elvan a fiam, illetve az ő játékaik még megvannak.
Legóznak, trambulinoznak, fociznak, tyukokat etetnek, tegnap pl 2 órát medencéztek, van ott lábbal halytós kistraktorja azzal játszik sokat... mikor mit.
Illetve a kérdés azt a részét, hogy "akár amíg a nagyszülők elmennek valahova", nem értem. Csak akkor hagyom ott a gyereket, ha otthon vannak vele.
Nagyszüleimnél volt egy udvar, engem túlzottan nem kellett lefoglalni, lefoglaltam magam, akar egy bottal is.
Anyám panelben él, amikor neki jött az unoka, felkészült sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!