Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 éves kislány álmában bepisil?

8 éves kislány álmában bepisil?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy azt álmodta, hogy wc-n van...

Van egy éve egy új párom, az apjával már 3 éve elváltunk. Eddig a nővérével (13) volt egy szobában, de a héten átköltöztünk az új házunkba a páromhoz és az ő kisfiához. Természetesen vannak féltékenykedések, de egy bizonyos szintig úgy gondolom, hogy belefér.

Elképzelhető, hogy tényleg ezt álmodta? Vagy csak figyelem felkeltés lenne?

39N

2021. jan. 2. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is álmodtam olyat, hogy wc előtt állok és pisilek. És bepisiltem. Tehát valószínűleg bem hazudott neked :)
2021. jan. 2. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom ezt álmodta, nekem is volt ilyen és szerintem idősebb voltam.
2021. jan. 2. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Hat nem hiszem hogy pont ezzel akarna a figyelmet felkelteni. Ezt azert en mar 8 evesen tudtam hogy “ciki”

Viszont sajnos velem meg esett egyszer hogy azt almodtam hogy pisiltem es tenyleg bepisiltem :/

2021. jan. 2. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt kb ennyi idős korban, hogy azt álmodtam wc-n ülök és hirtelen felridtam akkor márkéső volt. Ciki ha nem volt 1 ilyen szitum 20 éveim elején is. Azota nem... Nem tudom mi okozza ezt.
2021. jan. 2. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Természetesen vannak féltékenykedések, de egy bizonyos szintig úgy gondolom, hogy belefér."

Azért ezt a mondatot jó lenne kifejtened. Párod és közted van féltékenység, vagy testvérféltékenység van a lányod és párod kisfia között?

Szerintem túl sok változást kellett neki elviselnie az életében, és a lelke így jelez vissza.

Ha ismételten előfordul, érdemes lenne pszichológushoz fordulni.

2021. jan. 2. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Most akkor 3an vannak egy szobaban?
2021. jan. 3. 00:17
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Most hirtelen 3 ilyen mémet is találtam. :D

[link]

[link]

[link]

2021. jan. 3. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért az sokat elárul, hogy azt hiszed direkt pisil be egy iskolás.. Meg hogy azt gondolod rendben van a féltékenykedés.. Meg nekem sem tiszta, kivel van egy szobában?

Szerintem nagyon rossz a viszonyotok, de egy bepisilés nálam is volt, pont ilyen, azt álmodtam wcn vagyok.. Gyerekem tudatosan nem kap pár kortynál többet lefekvési időszakban.

Vagy trauma a költözés(akkor több bepisilés is lesz) vagy véletlen, vagy valami más trauma érte, mondjuk molesztálja az új párod most, hogy már egy házban alszotok könnyebb..

2021. jan. 3. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszeri alkalom volt, akkor ne keríts nagy feneket az ügynek. De ha lesz még ilyen, semmiképp sem szabad megszégyeníteni. Ha úgy érzed, nem tudod mi tevő legyél, kérlek kérj segítséget, akár a családsegítőben. A kislányod még pici, nehéz neki feldolgozni a sok új ingert, új lakás, új családtagok. Érezze, hogy mellette állsz, és segítesz neki. Biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan pisilt be.

Mellékesen megsúgom, nem, nem fér bele a féltékenység. Ezt a helyzeted te teremtetted számára, neked is kell segíteni megoldani! Nem magára hagyni, hogy 'belefér' pláne ha már testi tünet is jelentkezik... Ő egy 8 éves kislány, semmit sem tud még a világ működéséről. Remélem sokat beszélgetsz a lányaiddal, hogy mi miért történik, és az ő érdekükben jóban vagy az apukájukkal.

2021. jan. 4. 00:55
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen korban a bepisilés egy bizonyos módszerrel történő maszturbálás eredménye is lehet. (Olvastam erről, gyermekorvos írását.) Azt meg nem fogja bevallani.

Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek.

2021. jan. 9. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!