2,5 évessel kb mennyi időt lehet eltölteni a Tropicariumban?
Azt nem tudom van-e pelenkázó. De hogy nagyon gyorsan végig lehet járni az biztos.
Valahogy úgy alakult, hogy én nem voltam sosem, annak ellenére, hogy 20 percre lakom tőle. Két hete voltunk a 3 éves fiammal és bár tény, hogy végig szaladt az egészen, akkor is meglepően kicsi az egész. Szóval két óra simán elég rá, még bámészkodóbb gyerekkel is.
Ha érdekli, megáll csodálni az állatokat akkor akár kevés is lehet rá ennyi idő, de 30 perc alatt is végig lehet robogni rajta. Ha elfáradt le lehet ülni a vége előtt, egy nagy akvárium fal előtt (a cső után), pihenés-evés után pedig akár vissza lehet menni az elejére. Érdemes megnézni indulás előtt, mikor van etetés vagy hasonló program.
A mosdó kialakítását nem tudom, nem voltunk benne.
Van babamama szoba, ott mellette, a folyosón lévő mosdóban. 2 óra bőven elég, még egy ebéd vagy vmi nasizás is belefér fent az éttermeknél.
Van egy játszóház is a Camponaban, de pont 2,5 évesnek nem az igazi szerintem és eleg lepusztult is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!