Én még nem voltam de képek alapján nagyon jó lehet szerintem nagy élmény lenne a gyerkőcnek. Bárcsak közelebb laknánk mi is :/
2013. aug. 6. 11:44
2/11 anonim válasza:
mi voltunk kb 4 hónapja.
nem volt nagy durranás... sokan is voltak... egyszer elég belőle.
2013. aug. 6. 12:16
3/11 anonim válasza:
Szia!
Mennyi idős a gyerek?
Először mi is nyitáskor voltunk, aztán tavaly gondoltuk, már érdekelheti a gyerkőcöt (2 éves volt, előtte tetszett neki az állatkert), így elmentünk. Leginkább a lépcső, a fahíd, meg a termeket elválasztó műanyag kapuk kötötték le. Az akváriumokra csak ránézett.
Ha nagyobb biztosan jobban érdekli, de elég hamar végig lehet járni.
Esetleg érdemes összekötni a látogatást a Csodák Palotájával (az is a Camponában van), vagy egy kis időt eltölteni a játszóházban.
2013. aug. 6. 12:16
4/11 A kérdező kommentje:
2 éves múlt a lányom.
Szereti az állatokat. Állatkertekbe rendszeresen járunk az országban. Ma is vettem két kuponos belépőt a Fővárosiba.
A férjem még sosem volt a torpicariumba, így ő miatta is gondoltam erre a programra.
Régen is tömeg volt, akkor ezek szerint ez most sem változott. :)
2013. aug. 6. 12:21
5/11 anonim válasza:
Húsvétkor voltunk, de szerintem az árához képest nem nagy szám. 2 évessel voltunk, de engem sem annyira kötött le, nemhogy őt. Ami jó az a cápás akvárium, meg van rája simogatás, dehát én nem merek az ilyenekhez nyúlni, ami számomra nagyon érdektelen az a sok bogár: csótány...békák vannak pár db, ha a cápás nem volna, akkor 15 perc alatt végig járnám az egészet. Jó előtte mi is a játszóházban voltunk, azzal együtt már szuper volt a két évesnek.
2013. aug. 6. 12:23
6/11 anonim válasza:
Szerintem sem nagy szám, ár-érték arányban az állatkert sokkal jobban megéri, de ha valamivel össze tudod kötni (pl. játszóház), akkor jó kis program lehet belőle. Persze, így meg többe kerül.
2013. aug. 6. 15:21
7/11 anonim válasza:
Kétszer voltunk, marha drága és nem történik ott semmi.
Egyik gyerekemet sem érdekelte egy cseppet sem.
Tömeg, na az bezzeg van.
Inkább állatkert, budakeszi vadaspark, veresegyház macipark, itt legalább nem szuszognak ezren a nyakamba.
2013. aug. 6. 15:31
8/11 anonim válasza:
2 évest még nem köt le, és félne is, 5-6 évest már lehet vinni,én nagyon szerettem gyerekként is
2013. aug. 6. 16:35
9/11 anonim válasza:
2,5 éveesen voltunk ott, és rettentően félt a "nyári záportól". Tulajdonképpen megvettük a jegyet, és 10 perc múlva már kint is voltunk, átfutottunk rajta, hogy minél hamarabb megnyugodjon.
2013. aug. 6. 22:12
10/11 anonim válasza:
Gyerekeimnek nagyon tetszet 2 nagynak ,meg kislányomnak is és nekem is ,szerintem nagyon jó .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!