Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kellene egy ilyen...

Hogyan kellene egy ilyen hiszti helyzetet kezelni?

Figyelt kérdés

2,5 éves a kisfiam, ma volt az első nagyobb kiborulása, szóval nem tudom, hogy ilyenkor mi a jó, ha mit csinálunk.

Reggel mondtam neki, hogy indulunk a játszótérre, mivel mindem reggel elmegyünk. Elkezdett sírni, hogy ő nem akar, ne menjünk. Mondtam neki, hogy oké, semmi gond, ha nem szeretnél nem megyünk. Aztán elvonult a szobájába játszani és egy óra múlva ordítani kezdett, hogy én egy kakafej vagyok, mert nem mentünk el a játszótérre és ő menni akart. Próbáltam leülni vele, hogy megbeszéljük, mondtam neki, hogy azt kisfiam azt mondtad, nem akarsz menni, ezért nem mentünk. De tovább ordított, hogy de most már menni akar. Most már lassan egyébként másfél órája ezt csinálja, most talán kezd lenyugodni. Mondtam neki, hogy emiatt nem kell ekkora fesztivált rendezni, meg tudja szépen kérdezni, hogy nem mehetünk-e mégis a játszira. Aztán mondtam neki, hogy gondolkozzon el a szobájában, mert nagyon csúnyán beszélt hozzám és nem esett jól.

De őszintén nem tudom, jól csináltam-e, mert azóta sem jött ki a szobájából, csak duzzog. Viszont én meg nem akarok bemenni, hogy oké, minden rendben, semmi nem történt, mert azt nem szeretném, hogy a gyerekem így viselkedjen.

2022. febr. 3. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
:)
2022. febr. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!