Mi volt gyerekkorotokban a legnagyobb félelmetek?
A sötét helyektől. Lemenni a tárolókhoz, ágy alja, kamra, ahol nem volt lámpa.
Meg krétaért a tanáriba. Mondjuk ennei története van. Elsős voltam, a tanító néni elküldött krétáért, és a folyosón egy másik tanár rám kiabált, hogy mit keresek a folyosón. Soha többet nem mentem, s krétáért, se naplót elkérni, még felsős koromban sem
Nem tudom hány éves voltam, de anyukám azt mondta a fulbemászóról , hogy veszélyes, és ha belemászik a fuledbe, akkor meghalsz. Aztán nyáron találtam a lakásban egy fulbemászót, és egeśz nyáron attól féltem, hogy éjjel belemászik a fulembe, és már nem ébredek fel, úgyhogy egész nyáron úgy aludtam el, hogy befogtam mindkét fulem :)
Ezen kivul a sotéttol féltem, a kapcsolótól az ágyig nem mertem 2 lépést megtenni, ugyhogy a tesómnak kellett lámpát oltani :) de ettol rosszabb volt, ha pisilni kellett mennem, mert a WC a folyosó másik végében volt, és mindig féltem, hogy útkozben valaki rámront a nappaliból és elkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!