Hogy "spóroltok" ésszerűen a babátokon/gyereketeken?
Ti milyen praktikákat használtok, amivel kicsit olcsóbbra jön ki a gyereknevelés?
Az ésszerűséget nem véletlenül írtam, hanem azért, mert olyan dolgokra vagyok kíváncsi, ami nem rontja hosszútávon a gyerek életminőségét, tehát nem arra, hogy nem vesztek neki gyümölcsöt, mert drága, hiszen ez az egészségére lehet negatív következményekkel, hanem olyasmire, hogy pl. használtan vesztek babaruhát, mert az nyilván tök mindegy a gyereknek, hogy új vagy turis ruha van-e rajta.
Ja, a kérdés során mindegy, hogy milyen okból spóroltok, nyilván gazdagok is odafigyelnek a költsésükre Szóval nem az a lényeg, hogy azért spóroltok-e, mert nem telik többre vagy simán tudatosságból, engem csak az érdekel, mik azok a dolgok, amiket nem is feltétlenül spórolásból csináltok, mégis pénzt takarítotok meg vele.
"tovább tart az ilyen ruhák kényelme és melege mint az agyonmosottnak"
?????
Ki vesz agyonmosott ruhát turiban?
Én sok játékot megcsinálok otthon.
Pl jégvarázs palota színes barkácskartonból, fodrász babafej (pinterestről vettem az ötletet), hatalmas karton lovagvár... Ő díszíthette ki.
Ilyen a fodrászkodható kislány fej:
✅ Gyerekágyat egy életre elfelejtettem !
✅ Széles Francia matrac a legideálisabb ( a gyerek körül meg egy négyzet alakú ablakkígyó - véletlenül se tudsz ráfeküdni -.-)'
✅ Véleményem szerint a gyereknek a szülő mellet a helye. (sajátvélemény:)
✅ A ruhák : adomány ruhák / vagy saját varrás házilag :D Ez egy jó kis elfoglaltság, legalább kiderül, hogy az apa hogy gondolkozik. Megveszi-e jó drágán a baba ruhát(túlórából), vagy varr helyette saját maga :D
✅ Babajáték : a legjobb baba játék ha a szülő foglalkozik vele, saját memória kártya - kezdetben ábrákkal / aztán számokkal / betűkkel. építő kockák ! Nem azért mert olcsók ! De a legjobb képesség fejlesztő is !
✅ A legegyszerűbb, amikor költesz megnézed, hogy mivel válthatod ki !
✅ Egy a lényeg - az ételen / gyógyszeren /gyógyászati segédeszközön SEMMIT SE SPÓROLJ !
✅ Egy k**** jó tanács - ha édességet veszel a kis gyereknek !
❌ SOSE csomagolásban !
❌ Ne lássa a csomagolást !
❌ MERT A BOLTBAN - KÍNSZENVEDÉSES HISZTIT FOG LETOLNI !!!!!
Utolsó! Vinni kell magaddal vásárolni a gyereket, és meg kell tanítani, hogy egyet választhat.
Ez anélkül nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!