4 éves kisfiam azt nézi, hogyan ártson a 3 hónapos testvérének, mit tegyek?
Egyszerűen nem bírom tovább..
Nagyon okos kisfiú,nagyon illedelmes,mindenhol szépen viselkedik,soha nem volt vele semmi gond,eddig..
Mikor terhes voltam, sokat beszélgettünk a kistesorol, mindig jött oda puszilgatni a hasam,simogatni,és ezt magától
Nem volt soha agresszív,nem veszekedett.
Állandóan beszélünk vele,magyarázzuk a dolgokat,hol én,hol a férjem,mi így neveljük
De egyszerűen semmit sem ér,ha beszélünk hozza,forgatja a szemét, nem figyel oda arra,amit mondunk neki.
Nincs elhanyagolva,minden nap leülünk vele játszani,mind a ketten,de nem egyszerre,az ritkán van.
Régen maximális figyelmet kapott.
Körülbelül 1 hónapja,van neki képzelt barátja,vagyis több,korábban nem volt.
Tudom hogy valahol megviseli,csak nem mondja,de nem tudok szétszakadni,és már elsírtam magam többször,kész nem bírom ezt tovább.
Ha a baba közelébe van,mindig azt nézi,hogyan ártson neki,altalaba megnyomja,vagy megszorítsa a kezét, igyekszik úgy csinálni,hogy mi ezt ne lássuk..
De lássuk, és már félek attól,ha a baba közelébe megy,pedig mindig mindig szépen elmagyarázzuk a dolgokat. 😭
Hogy miért mit nem szabad..
Mit tegyek???
Kérlek segítsetek valahogy ezt megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!