Hogyan kezelhetnénk? Többi lent
Mi jelenleg ideiglenesen panelba költöztünk és kifogtunk egy olyan jó alsó szomszédot, hogy már reggel 10kor verik a csövet ha a gyerek (2 éves) végigfut a lakáson...
Már jó párszor beszéltünk velük, de hiába... na de nem is ez a lényeg.
A lány ahogy meghallja hogy verik a csövet kb sokkos állapotba kerül, fél óráig nem lehet letenni és mondja hogy fél kopácsolás”
Próbáljuk nyugtatni hogy nem kell vele foglalkozni , meg kitaláltam ilyen hülyeséget is hogy nem miatta kopácsolnak hanem ez természetes zaj itt... paneloszaurusz rexek :D
Meg mondogatom neki, hogy már csak pár hónap és megyünk a házikónkba. Ettől le is nyugszik de aztan megint fut egyet megint kezdődik előlről...
Nem tudom hogyan nyugtathatnánk le vagy hogyan tudatosíthatnánk benne hogy ne foglalkozzon vele vagy legalábbis ne pánikoljon be tőle ennyire...
Nektek volt olyan ami “traumatizálta” a gyereketelet önhibátokon kívül? Hogyan kezeltétek?
"Szólj a közös képviselőnek, hogy a ssomszéd veri a csövet és a gyereked fél tőle, csináljon valamit."
Bizony, csak el ne felejtsd hozzatenni, hogy azért veri a szomszéd a csövet, mert a te gyereked ugrál meg rohangál, bakker
Azért egy kicsit bele lehet gondolni milyen érzés lehet másnak alattatok lakni, és ezt a legkisebb rossz indulat nélkül mondom! Panelban sajnos iszonyatosan zeng minden, ezért oda kell figyelnünk egymásra.
Persze a szomszéd sem jól kezeli a dolgot, nem is állok ki mellette!
De azért el lehet gondolni milyen érzés ha zeng az ember körül a mennyezet, a fal.
Én is emlékszem már 4 évesen rá voltam szoktatva és figyeltem rá, hogy a Marika néni nehogy megint feljöjjön...!
Az én lányom 2,5 éves, ő sem őrjöng a lakásban. Ha hangosabb megkérem hogy ne dübögjön a talpával, akkor odafigyel rá, hangosabb játék csak a szőnyegen, és a lakásban nem rohangálunk arra ott az utca, udvar, játszótér.
Én is kaptam már hónapokig tartó síró sokkokat felső szomszédtól, ezért nagyon odafigyelek hogy én se zavarjak senkit. Nyugodtan élni - és élni hagyni.
Persze, nehéz egy kicsi gyereket "kordában tartani", de ésszerű keretek között azért nem lehetetlen.
18!
Panelben éltem évekig. Ha a gyerek rohangál a fejed felett, vagy ugrál, az nem épp a legkisebb zaj. A kérdező xarik az alsó szomszédra, mert nála q gyerek körül forog a világ, a szomszéd meg xarik a kérdező gyerekere, mert nála meg maga körül forog a világ. De röhejes, hogy a kerdezo van felhaborodva. Tudod, "úgy kezdődött a veszekedés, hogy a Janika vissza ütött".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!